KOLE DEBELI JE JEDINI SMEO DA PUCA U LJUBU ZEMUNCA! Branio je Arkana, JEDNA DEVOJKA UMALO DA BUDE SILOVANA!
Nikola Vučićević poznatiji kao Kole Debeli, Foto: Printscreen

LEGENDE DEVEDESETIH

KOLE DEBELI JE JEDINI SMEO DA PUCA U LJUBU ZEMUNCA! Branio je Arkana, JEDNA DEVOJKA UMALO DA BUDE SILOVANA!

Željko se razlikovao od drugih momaka sa asfalta, bio je uglađen, imao je priču - ispričao je Kole Debeli

Objavljeno:

Za Nikolu Vučićevića zvanog Kole Debeli, odavno se priča da je bio jedini čovek koji je iz pištolja ranio Ljubu Zemunca, a da je povod za to bila svađa Ljube i Arkana na čiju je stranu stao Kole. On je kod Marića ispričao:

- Kada sam došao u Milano sa tuđim pasošem, ovde nije bilo nikog od naših. U to vreme su naši žestoki momci uglavnom išli u Pariz. Poznavao sam Drneta, on nije bio kriminalac u Beogradu. Tek kada je došao ovde i postao zet mafijaša, ušao je u njihovu organizaciju i postao jako ime. Sad služi više doživotnih kazni.

- Ljuba Zemunac takođe u Beogradu nije bio kriminalac. Bio je sportista, a i voleo je da se tuče na fer. Bio je poznat po tučama. On je tražio da ga povedem u Milano, ali ga nisam odveo jer nisam znao kako će se on ponašati prema Italijanima sa kojima radim, strahovao sam da će biti nasilan i kvariti nam posao. Ja sam tamo sa svojim partnerima kupovao nakit, satove, bunde i prodavao. To što kaže Dača Mutavi da je bio kralj džeparoša u Milanu, moguće da jeste. U to vreme je došao i Arkan. Da li je on radio sa Dačom, možda, ne znam. Ja sam ga zvao Željko. Znao sam ga još iz Beograda. Uvek je išao uz Milana Đorđevića Bombonu, koji je bio ozbiljan i već je bio ime. Željko je tada bio mlad i pratio je Bombonu koji je voleo da igra fudbal. Nikada nisam video Arkana da igra fudbal, ali voleo je da gleda. Arkan i Bombona su se kasnije i okumili i živeli jedan blizu drugog.

- Željko se razlikovao od drugih momaka sa asfalta, bio je uglađen, imao je priču. Lako je i brzo učio jezike. Sećam se kada sam ga video u Milanu, nosio je aktn tašnu i bio skockan. Zbog njega sam došao u sukob sa Ljubom Zemuncem. Još pre toga Ljuba je pravio probleme u Italiji. Kada je došao, bio je najjači pa je otimao od drugih ono što oni zarade ili ukradu. Čak su mu govorili: Ljubo obij ti bar trafiku, nemoj od nas uzimati uvek. Ljuba i Arkan su se zakačili, ne znam oko čega tačno, da li oko nekih para, uglavnom, kada je Arkan zaglavio u zatvor, Ljuba je pretio da će da mu siluje devojku i tražio da mu kažem gde ona živi. Ja sam stao u njenu zaštitu i rekao da reši sa Arkanom šta ima kad izađe iz zatvora.

- Znao sam gde devojka živi, ali mu nisam rekao. Ljubu više nisam video posle toga. Pričalo se da su kasnije on i Arkan ponovo radili zajedno i da je opet nastao problem oko podele plena. Čuo sam za priču da ga je Ljuba tukao drškom pištolja po glavi, ali to ne znam da li je tačno. Sve su to polulaži i poluistine. Znam da je posle Arkan uhapšen u Briselu, a Ljuba u Nemačkoj. Malo kasnije je ubijen.

(Espreso.co.rs / Legende devedesetih / Goli život)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.