ČEKIĆEM MLATIO MLADIĆA (18) U NIŠU! Uhapšen vlasnik bazena iz Niške Banje
Ilustracija, Foto: RINA

DOLIJAo

ČEKIĆEM MLATIO MLADIĆA (18) U NIŠU! Uhapšen vlasnik bazena iz Niške Banje

Prema nezvaničnim informacijama, I.M. je napao mladića na proslavi osamnaestog rodjendana devojke iz Niša na bazenu koji izdaje u Niškoj Banji

Objavljeno:

Vlasnik bazena iz Niške Banje I.M. (43) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je sinoć čekićem udario u glavu osamnaestogodišnjeg N.A. iz Niša i teško ga povredio, potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

"Osumjičenom je odredjeno zadržavanje od 48 sati i on će sa krivičnom prijavom za nanošenje teških telesnih povreda biti priveden Višem javnom tužilaštvu na saslušanje", kazali su u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, I.M. je napao mladića na proslavi osamnaestog rodjendana devojke iz Niša na bazenu koji izdaje u Niškoj Banji.

Osumnjičeni je želeo da skrati žurku jer je primetio da su se pojedini mladići napili i oko 22 časa počeo je da viče na njih da izadju iz bazena.

Potom je prišao grupi mladića i jednog išamarao, ;a dvojicu mladića je napao čekićem, s tim što je jednog lakše povredio, dok je N.A. teško povredjen.

On je sa otvorenim prelomom lobanje primljen na Kliniku za neurohirurgiju gde je operisan i nalazi se van životne opasnosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.