UŽAS U SMEDEREVU: Biznismen ašovom ubio, pa pregazio Belog zbog pevačice!
Smederevo, Foto: Profimedia, Printscreen

STRAŠNO

UŽAS U SMEDEREVU: Biznismen ašovom ubio, pa pregazio Belog zbog pevačice!

Sukob između poznanika dogodio se u kafani koju je držao ubijeni Aleksandar Keljević, i to zbog muzike i pevačice

Objavljeno:

Aleksandar Keljević (49) zvani Beli preminuo je od posledica batina i gaženja automobilom u Smederevu nakon što ga je, kako se sumnja, preksinoć oko 2 sata posle ponoći ispred kafane "Zlatna potkovica“ usmrtio biznismen Nenad Dragović (57) zvani Neca.

Nenad je navodno ašovom i lopatom pretukao Aleksandra, a potom ga pregazio „mercedesom“! Aleksandar je preminuo tri sata kasnije u smederevskoj bolnici, a Nenad je uhapšen. Pored njegovog slupanog automobila su pronađeni krvavi ašov i lopata.

Kako saznaje Alo, sukob između poznanika dogodio se u kafani koju je držao ubijeni, i to zbog muzike i pevačice.

- Još se utvrđuje šta se dogodilo. Neke stvari nisu najjasnije zbog različitih izjava svedoka i sumnje da je u zločin umešana i treća osoba. Prema jednoj verziji, Nenad je posle svađe autom pregazio žrtvu, ali se pominje i još jedna osoba, koja je navodno ašovom pretukla Aleksandra - kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Sukob je izbio zbog pevačice. Nenad je došao u kafanu sa svojim radnikom, koji je takođe priveden, i sa još jednom osobom. Oni su bili veseli, kao i vlasnik kafane. Pio se alkohol i naručivale pesme, a pažnju im je privukla atraktivna pevačica Dragana M. Priča se da su prve nesuglasice nastale kada je Nenad preuzeo muziku i zahtevao da svira za njegovim stolom. Tražio je da mu pevačica peva na uvce i navodno je bio bahat i nekulturan. Takvo ponašanje je navodno zasmetalo gazdi Aleksandru, pa je povikao: „Dosta!“, i povukao muziku za svoj sto. Počela je rasprava i navodno je Nenadov radnik skočio na Aleksandra. Reagovalo je obezbeđenje, koje je Nenada, njegovog radnika i njihovog prijatelja izbacilo iz kafane. Navodno su otišli, ali su se ubrzo vratili. Tada je Aleksandar istrčao iz lokala, zgrabio lopatu, pa je Nenadu razlupao šoferšajbnu na skupocenom automobilu. To je za sada utvrđeno, a ostale izjave očevidaca se proveravaju i utvrđuju - rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, postoje dve verzije događaja koje su očevici ispričali, a glavni svedoci su muzičari.

- Nenadov radnik je istrčao iz „mercedesa“ i uspeo je da otme lopatu od Aleksandra, pa ga je njome pretukao. U sukobu je učestvovao i Nenad. Aleksandar je padajući završio na haubi „mercedesa“, a Nenad ga je navodno onda pregazio automobilom. Prema drugoj verziji svedoka, sve se dešavalo brzo. Aleksandar je lopatom razbijao „mercedes“, a Nenad je navodno dao gas i pregazio ga. Šta se tačno dogodilo, znaće se po pristizanju rezultata obdukcije i analize pronađenih tragova. Zanimljivo je što dve grupe očevidaca imaju slično viđenje tragedije, ali opet sa bitnim razlikama - rekao je naš izvor.

Kako nezvanično saznajemo, Nenadov radnik je veče ranije pravio probleme u kafani, zbog čega je izbačen. Pevačica Dragana M. otkriva šta se zapravo desilo.

- Prošle nedelje, Aleksandar je imao probleme s jednim gostom iz Nenadovog društva. Tada je taj napadao mene i muziku. Nedolično se ponašao, pa ga je Aleksandar izbacio. U četvrtak mi je poslao poruku i pitao da li može da dođe u kafanu. Prenela sam pitanje Aleksandru i on je rekao da može. Došao je sa društvom, u kojem su bili Nenad i njegov radnik. Odmah su počeli sa provokacijama dok sam pevala momcima iz Kovina. Prišla sam Nenadovom društvu kako bih smirila situaciju, a jedan iz njihovog društva mi je rekao „da će noćas nekog ubiti“. Pomislila sam da pijani svašta lupaju. Aleksandar mi je prišao i pitao me da li ima problema, a ja sam mu rekla da nema. Dok sam pevala, nastala je gungula. Neko mi je rekao da su udarili Aleksandra. Istrčala sam napolje i videla kako ga Nenad i njegov radnik tuku. U sledećem trenutku je Aleksandar pregažen. Polivala sam ga vodom, a on je samo krkljao. Taj prizor neću zaboraviti! Grudni koš mu je bio smrskan, a on unakažen - kaže Dragana M. i dodaje:

- Aleksandrovom sinu je od prizora pozlilo. Čula sam tada da su planirali da napadnu i mene jer je kod jednog od njih bio nož. Ubijen je moj prijatelj, pa tek ona poslodavac - ispričala je pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.