OTKRIVENA STRAŠNA PROŠLOST MAJKE DEČAKA KOJI SU SE UDAVILI KOD LAZAREVCA: Ćerka otkrila sve do detalja
Dećaci su se utopili u jezeru, Foto: Kurir

buran život

OTKRIVENA STRAŠNA PROŠLOST MAJKE DEČAKA KOJI SU SE UDAVILI KOD LAZAREVCA: Ćerka otkrila sve do detalja

Ono što je novo saznanje je da je ova ista majka pre više od petnaest godina ostavila svoje dve kćeri i četiri sina u trošnoj kući, prepuštene same sebi.

Objavljeno:

Majka Danijela Metića (7) i njegovog dve godine mlađeg brata Dragiše, koji su se u jezeru Očaga utopili 23. avgusta i sahranjeni tri dana kasnije, nisu jedina zanemarena deca Dragane Metić iz Velikih Crnjana.

Pre dva dana je sahranila dva sina, a šestoro male dece je napustila, prenosi Republika.

Majka i očuh utopljenih dečaka nisu odgovorno postupali i da je usled njihove nepažnje došlo do te tragedije, kao i da će zbog toga odgovarati pred pravosudnim organima. Nakon što su tela mališana izvučena iz jezera, Dragana ih je oplakivala i svu odgovornost za smrt dece prebacila je na spasioce (koji su takođe pod istragom), iako je priznala da deset minuta nije motrila na decu neplivače koje je ostavila same u vodi.

- Kristijan i ja smo bili sa ćerkicom u plićaku i izašli smo napolje, a Danijel i Dragiša su ostali u plićaku. Nisu znali da plivaju. Ni 10 minuta nije prošlo kad sam ih zatražila pogledom i počela da ih zovem. Uspaničila sam se i Kristijan i ja smo počeli da ih tražimo. Spasioci su tek posle sat vremena skočili u vodu. Da su skočili odmah, spasli bi ih. Oni su prvo tražili decu okolo, trčali su oko jezera i moja deca su se utopila - rekla je između ostalog Dragana.

Ono što je novo saznanje je da je ova ista majka pre više od petnaest godina ostavila svoje dve kćeri i četiri sina u trošnoj kući, prepuštene same sebi. Milena njena ćerka je o tome progovorila javno:

- Nas šestoro dece je majka ostavila same i otišla ko zna gde i ko zna sa kim. Nemam kontakt sa njom, kao ni sa ocem. Naš otac se preziva Metić i ona je uzela njegovo prezime, koje mu nikada nije vratila. Nesrećnim dečacima za kojima patim jer su moja polu braća, po kakvoj-takvoj majci je dala naše prezime, a ja ne znam ko je njihov otac. Sa tim Kristijanom je valjda u vezi i imaju malu devojčicu. Ja sam udata i imam svoj život, majka me ne zanima, kad mi nju nismo zanimali kad smo bili mali- istakla je Milena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.