BEOGRAĐANIN NAPRAVIO OD SVOG DOMA LABARATORIJU ZA UZGAJANJE DROGE: Policija reagovala nakon što je provaljen
Foto: Uprava carina

veliko hapšenje

BEOGRAĐANIN NAPRAVIO OD SVOG DOMA LABARATORIJU ZA UZGAJANJE DROGE: Policija reagovala nakon što je provaljen

Kikindska policija uhapsila danas u ranim jutarnjim časovima muškarca zbog droge

Objavljeno:

Mlađeg muškarca (28) pripadnici kikindske policije uhapsili su danas u ranim jutarnjim časovima u banatskom selu Nakovo.

Prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio, u improvizovanoj laboratoriji, pronađene su i zaplenjene 1.364 biljke indijske konoplje.

Uhapšeni muškarac čiji identitet nije otkriven, tereti se da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Uhapšeni muškarac nije iz ovog sela na samoj srpsko-rumunskoj granici, nego iz Beograda, piše "Kurir". I ova akcija kikindske policije potvrdila je učinkovitost njihove beskompromisne borbe protiv ljudi s one strane zakona koji se bave proizvodnjom i ditribucijom narkotika.

- U ranijem periodu, u Kikindi i nekim drugim mestima, pronalazili smo improvizovane laboratorije, ali i zasade na njivama, naročito u okolini Mokrina, Horgoša, Ade. Gajenje indijske konoplje u kukuruzištima na severu Bačke i Banata postala su učestalija. Ipak, najveći ulov datira od pre četiri godine. Kod Malih Pijaca, nedaleko od Kanjiže, zaplenjeno je čak oko 1,2 tone marihuane. Inspektori su tada, među kukuruzom, pronašli zasad sa 340 stabljika indijske konoplje, visine preko dva metra - dosadašnja su iskustva i rezultati rada inspektora Policijske uprave Kikinda na polju neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.