IZVLAČILA SAM MRTVOG MUŽA IZ DUNAVA SA STOMAKOM DO ZUBA! Stravična ispovest žene Branka koji se utopio u reci
Branko je nestao kod Golupca, ilustracija, Foto: Google street view

detalji nezgode

IZVLAČILA SAM MRTVOG MUŽA IZ DUNAVA SA STOMAKOM DO ZUBA! Stravična ispovest žene Branka koji se utopio u reci

Prema pojedinim glasinama Stojanović je pre ulaska u Dunav bio u kafani na obali, gde je popio veću količinu alkohola i to ga je navodno, koštalo života.- Popio je litar rakije sigurno pre nego je skočio u Dunav.

Objavljeno:

Branko Bane Stojanović (40) iz Beograda zaronio je prošlog ponedeljka u Dunav i nestao u vikend naselju Vinči u kojem je i živeo poslednjih osam godina sa porodicom. Na obali reke ostalo mu je dvoje dece, uz njegove papuče i štap za pecanje.

Policija i ronioci su tragali za Banetom sve do srede uveče, uporedo sa meštanima i vikendašima, ali i njegovom nevenčanom suprugom Huanitom Radovanović koja je pred porođajem. Telo utopljenika su čamdžije iz obližnjeg Usja, pronašle nekoliko kilometara nizvodno i o tome obavestile policiju koja je Stojanovićevu ženu pozvala da ga identifikuje u sredu uveče. Zbog nepristupačnog terena i mraka, identifikacija je izvršena tek u četvrtak ujutru, kada je unesrećena trudnica videla leš čoveka sa kojim čeka četvrto dete.

-To je najužasnija scena koju sam videla u životu. Bane je bio vezan kanapom oko struka za čamac koji ga je dovukao do plićaka, glava mu je bila savijena prema telu i videla sam mu samo donji deo leđa i šorc, po kom sam ga i prepoznala. Lice mu je bilo mnogo naduveno. Izdržala sam da ostanem na nogama, jer sam prethodno popila četiri bensedina. Doktorka koja je bila na licu emsta rekla je da se Branko utopio od srčanog udara jer je naglo ušao u vodu. Rekla sam da nema potreba za obdukcijom. Kad sam policiji rekla da je to on, oni su rekli da moraju da idu na drugi teren, a preko njega su bacili ćebe. Ostala sa sama sa komšijom da tražim pogrebnu opremu da bi izvukli Baneta na kopno. To je bilo strašno za mene - ispričala je Huanita za Srpski telegraf.

Popio litar rakije i bacio se u reku

Prema pojedinim glasinama Stojanović je pre ulaska u Dunav bio u kafani na obali, gde je popio veću količinu alkohola i to ga je navodno, koštalo života.- Popio je litar rakije sigurno pre nego je skočio u Dunav. Voleo je da popije i to ga je evo i skupo koštalo - rekao je za Srpski telegraf jedan od meštana Vinaca, najvećeg vikend naselja na Balkanu.

Komšije utopljenika kažu i da se on u Vincima trajno nastanio u porodičnoj vikendici jer njegova porodica nije podržavala njegov izbor partnerke sa kojom je oformio i porodicu nakon što je ona već imala dete školskog uzrasta iz neke prethodne veze. Nesrećni Branko je teško živeo od fizičkog rada, a u nevenčanom braku je takođe imao probleme.

Da tragedija bude veća Branko, koji je radio na farmi svinja u Velikom Gradištu, utopio se na očigled svoje dvoje maloletne dece, jedanaestogodišnje ćerke i petogodišnjeg sina, koji su sa ocem tog dana išli na Dunav da pecaju i da se kupaju.

- "Tate nema, skočio je u vodu i zaronio dva puta i nestao", tako mi je rekla ćerka Marija koja je sa bratom i ocem bila na pecanju i kupanju, dok sam ja bila kod kuće sa mlađom ćerkom (9) jer je imala stomačni virus i temperaturu. Komšinica koja je bila na kupalištu je prijavila policiji Brankov nestanak i došla kod mene. Ništa nismo mogli sem da ga tražimo, a spasilaca nije bilo. Ako ga nije izdalo srce, pomoglo bi da su ga odmah našli. Nada postoji jer sam želela da nastavimo život zajedno. U utorak je trebalo da se porodim, za tada mi je zakazan carski rez, ali morala sam da pomerim za petak zbog sahrane i šoka - kaže Huanita.

(Espeso.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.