UBILA GA PRESA OD ŠEST TONA! Porodica nesrećnog radnika neutešna: Zašto ja nisam umrla u 70 godina, nego on
Radnik je poginuo juče u fabrici u Nišu, ilustracija, Foto: RINA

porodica radnika

UBILA GA PRESA OD ŠEST TONA! Porodica nesrećnog radnika neutešna: Zašto ja nisam umrla u 70 godina, nego on

Bojan je za sobom ostavio suprugu Tanju koja radi u firmi u Niškoj Banji i dvoje dece – sina od osam godina i ćerkicu od četiri godine.

Objavljeno:

Nesrećni radnik nastradao je na licu mesta pod težinom mašine za presovanje koja je, prema nezvaničnim informacijama teška oko šest tona.

- Zašto ja nisam umrla u 70 godina, nego moj jedinac. Radila sam u Elektornskoj industriji, mnogo sam ga teško očuvala, nije imalo ni obdanište u to vreme. Kada se oženio, 10 godina nisu imali decu, borili su se za njh, pa kada su se rodila ova dva anđela, ja sam bila presrećna. Bojan je bio mnogo dobar sin, sve što je trebalo sve nas je poslušao. Zašto mi ga Bog uništi, gledaj kakve anđele ima, kakvu zlatnu dečicu i ženu ima - kroz suze se poverava Radunka.

U kući Miljkovića u naselju Palilula, svi su zanemeli od tuge, samo njegova tugom skrhana majka Radunka ne prestaje da plače. Bio joj je sin jedinac.

Bojan je po struci bio mašinbravar. Radio je dugo u Ciglani "Ćele kula" a posle je dve godine bio na birou, bez posla. Kada se ukalaza šansa za novo zaposlenje pre sedam godina, imao je izbor između dve firme.

- Imao je dve ponude, dvoumio se pa se odlučio za „Džonson elektrik“. Bilo je to pre sedam godina, sin njegov je imao tada godinu dana. Bio je dobar radnik pa su ga kao takvog poslali i u Kinu na usavršavanje, a kada se juče desila nesreća, niko nas nije ni pozvao iz njegove firme da nas obavesti šta se desilo - kaže neutešna žena i dodaje:

"Snaja je bila napolju sa decom kada je jedna komšinica javila da je videla na vestima za nesreću u 'Džonsonu'. Snaja je odmah počela da zove Bojana na telefon, ali joj se nije javljao. Tek posle dva sata je saznala... Niko iz kompanije još nije došao da nas poseti i da izjavi saučešće. Gledala sam prethodnog dana na vestima za tragedije koje su se desile u Srbiji, pa kažem „lele teško tim roditeljima“. Kad ono, ispalo da se desilo i mom detetu. Jao teško meni - priča neutešna majka Radunka kroz suze.

Bojan je za sobom ostavio suprugu Tanju koja radi u firmi u Niškoj Banji i dvoje dece – sina od osam godina i ćerkicu od četiri godine.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.