ALEKSANDRA SE BACILA SA DETETOM, A IZA SVEGA STOJI SEKTA!? Tražila pomoć monaha, a muž kaže da nije SKOČILA SAMA
Aleksandra i dete koji su pali sa krova zgrade, Foto: printscreen

odmotava se klupko

ALEKSANDRA SE BACILA SA DETETOM, A IZA SVEGA STOJI SEKTA!? Tražila pomoć monaha, a muž kaže da nije SKOČILA SAMA

Čitavu Srbiju potresla je vest da je Aleksandra E. (29) pala sa terase zajedno sa detetom (3) dok joj je suprug N. T. spavao u drugoj sobi.

Objavljeno:

Prema pisanju pojedinih medija iza tragedije navodno krije jedna verska organizacija, koju narod često zove i sektom.

Komšije su uglavnom imale lepe reči o Aleksandri i porodici: “mirni, tihi, ljudi za primer” govorili su nam. Neki mediji pisali su pozivajući se na izvore iz istrage nesrećna žena bila je u više navrata na psihijatrijskom lečenju i da je ta porodica imala velike probleme. Porodica je ovo demantovala.

foto: printscreen

Jedan sagovornik (ime poznato redakciji) koji tvrdi da je meštanin Lazarevca, izjavio je za objetiv.rs da je čuo da se iza svega krije “sekta”.

– Priča se da se iza svega krije jedna verska organizacija i da je zbog toga Aleksandra imala velike duševne probleme. Često se budila noću, buncala, tresla se, a navodno su bili i na razgovoru kod monaha Arsenija Jovanovića iz Manastira Ribnica. Tražili su tamo pomoć i spas od svih tih duhova koji su je opsedali. Rekli su im da tamo idu izgubljene duše – otkriva nam sagovornik i dodaje da se po Lazarevcu priča da je Aleksandra navodno rekla Arseniju da nije spavala 5-6 dana.

– Aleksandra je, priča se u tom bunilu govorila da je izabrana i da će spasilac i jedan svetitelj, naj verovatnije Sveti Petar doći i spasiti sve ljude od zla. Čuo sam da je izjavila da joj je "Đavo rekao da treba da se ubije, da je Sotona ušao u njeno srce", da njoj u njenoj glavi glasovi govore da treba da baci dete sa terase – kaže nam on i otkriva da se ta sekta preselila u Surčin iz Novog Sada.

Nije skočila sama

Suprug N. T. posle ovog slučaja izjavio je da je siguran da njegova Aleksandra nije sama skočila sa terase.

- Tvrdim da moja supruga Aleksandra nije skočila sa terase da bi usmrtila sebe i našeg sina kojeg je volela više od života. Siguran sam da se nešto dogodilo na terasi što ju je uplašilo, možda je videla sina koji se nagnuo preko simsa i u pokušaju da ga spreči u tome bacila i pala, a Teodor na nju. Aleksandra je rizukujući svoj, spasila život našem detetu.

- Priča se da se ta organizacija preselila u Surčin gde je organizator navedene sekte Crkva “Blagodati” i da je vodi žena. To je ono što sam ja čuo – završava naš sagovornik koji nas je uplašen za svoju bezbednost zamolio da mu neobjavljujemo identitet.

Monaha Arsenija Jovanovića, jje na pitanje da li su ovi navodi tačni samo kratko rekao:

- Ne dajem izjave za medije - a na naše dodatno pitanje da nam otkrije da li je razgovarao sa pokojnom Aleksandrom još kraće odgovorio: “Ko sve nije pričao sa mnom“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.