TINEJDŽER (18) IZ SOKOBANJE PIJAN UBIO ČOVEKA, ŽENI SE BORE ZA ŽIVOT! Mali je naduvao 1,65 promila
Jedna osoba preminula, drugoj se bore za život, Foto: Tanjug

UŽASNO!

TINEJDŽER (18) IZ SOKOBANJE PIJAN UBIO ČOVEKA, ŽENI SE BORE ZA ŽIVOT! Mali je naduvao 1,65 promila

Jedna osoba je preminula, a drugoj se lekari bore za život nakon teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u Sokobanji

Objavljeno: 12:30h

Nesreća se odigrala u 5.50 sati u ulici Prevalac, kada je 18-godišnji Nenad J. iz Sokobanje u alkoholisanom stanju i sa 1,65 promila alkohola u krvi u oštroj krivini izgubio kontrolu nad vozilom Reno klio i prešao na saobraćanu traku kojom se iz suprotnog smera kretalo vozilo Fiat panda.

Tom prilikom je došlo do čeonog sudara zbog kojeg se vozilo Fiat panda prevrnulo na krov. Vozilom Fiat panda je upravlao Jovica M. iz Sokobanje (rođen 1953.g), a suvozač je bila Vitoslava M. (1954).

Zbog zadobijenih povreda oštećeni su prebačeni u KBC Niš. Jovica je nakon prijema preminuo, a Vitosava je u kritičnom stanju.

Jedna osoba je preminula, a drugoj se lekari bore za život nakon teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u Sokobanji.

Osumnjičeni je zadržan, s tim da je Više javno tužilaštvo odmah po saznanju naložilo uzimanje krvi od osumnjičenog i obukciju tela pokojnog Jovice.

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.