ČOVEK IZ BORA UŠAO U MRTVAČNICU PO TELO SVOJE ŽENE! Sve vreme je plakao i LJUBIO POGREŠAN LEŠ, onda ga je i odneo
Foto: Printcsreen

Skandal

ČOVEK IZ BORA UŠAO U MRTVAČNICU PO TELO SVOJE ŽENE! Sve vreme je plakao i LJUBIO POGREŠAN LEŠ, onda ga je i odneo

U JKP „Gorica“ je rečeno rekli da je čovek iz Bora, čija je supruga preminula, dva puta u toku procedure identifikacije i preuzimanja tela potvrdio da je E. I. (70) njegova supruga te da je on čak “poljubio i plakao nad njenim telom”

Objavljeno:

Čovek iz Bora, čija je supruga preminula, došao je da identifikuje pokojnicu. Dva puta u toku identifikacije i preuzimanja tela potvrdio da je to njegova suprugm čak ju je”poljubio i plakao nad njenim telom. A zatim je preuzeo i odneo da sahrani. I sve bi bilo u redu da telo koje je odneo ne pripada E. I. (70) iz Niša!

Slučaj je otkriven kada je sin preminule Boris I. iz Niša došao da radi sahrane preuzme telo majke E. I. koja je preminula posle operacije u KC Niš, ali se šokirao kada su mu u kapeli radnici „Gorice“ saopštili da je telo otišlo za Bor.

U JKP „Gorica“ je rečeno rekli da je čovek iz Bora, čija je supruga preminula, dva puta u toku procedure identifikacije i preuzimanja tela potvrdio da je E. I. (70) njegova supruga te da je on čak “poljubio i plakao nad njenim telom”.

„Gorica“ nema nikakav deo krivice u celoj priči. Kada neko dođe da identifikuje pokojnika, uzme mu se lična karta i sa našim radnikom ulazi u deo za identifukaciju. Tu prvi put identifikuje pokojnika, ostavi garderobu za sahranu, a posle oblačenja sledi druga identifikacija – objasnila je direktorka Dragana Stevanović.

Marija sahranjena u BELOM kovčegu, Bor rida: Poslednji oproštaj od oca i ćerke koji su stradali na motoru

Ovaj čovek je, dodaje ona, pogrešnu ženu identifikovao kao svoju dva puta i čak je poljubio.

– Ljudi u stanjima sužene svesti i stresa reaguju drugačije i pokojnici ne izgledaju uvek isto kao dok su bili živi, pa je sve to možda doprinelo da do ove situacije dođe. Svako telo stigne u kapelu sa kartončićem na kojem je ime i prezime. Imena obe žene su pomalo slična. Moguće je da je on odmah po dolasku u prostoriju rekao ovo je moja žena i poljubio je, i tako je napravio celu zabunu – priča nam Stevanovićeva.

Kada je slučaj otkriven, kombi sa telom E.I. već je odmakao do Knjaževca, pa je bilo potrebno još više od sat vremena da se vrati do Niša, zbog čega je njena sahrana kasnila više od dva časa.

– Kada je izašao iz kombija taj što je vršio prepoznavanje rekao je samo „izvinite, greška, greška“ i „ne zna šta mi je bilo“. Generlano to nikome nije jasno kako svoju ženu nije prepoznao. Ni ovim ljudima u kapeli to nije jasno uopšte. Da su te dve ženske osobe iste građe, da imaju isti ten, istu kilažu pa bih mogao i da shvatim da se napravi greška u trenucima rastrojstva. A ovo, njegova žena je skoro duplo teža od moje majke i ima mnogo tamniji ten. Može da se pogreši sa relativno sličnim osobama, ali ovo nema nikakve veze sa sličnošću – kaže Boris I.

Boris opovrgava tvrdnju direktorke “Gorice” da je čovek iz Bora dva puta izvršio identifikaciju, jednom pre i jednom posle oblačenja, jer, kako navodi, njegova majka nije bila obučena u garderobu kada je telo vraćeno.

– Nije bilo druge identifikacije posle oblačenja garederobe jer telo nije imalo garderobu kada je vraćeno – tvrdi on.

Došao po telo majke, oni mu rekli: “Ona je otišla”.

Ilijev je ispričao da je došao da preuzme telo majke nekoliko časova pre sahrane ali da se šokirao kada su mu rekli da je predato Boraninu koji ju je identifikovao kao svoju pokojnu ženu.

– Platio sam 12.500 dinara za troškove u kapeli ali je šok nastupio kada smo došli da preuzmemo telo. Pita me radnik, kako je ime i prezime pokojnice, ja kažem E.I. Kaže, ona je otišla. Gde bre otišla?, pitam i ne verujem. Kaže, malopre dođe čovek na identifikaciju i odveze ženu za Bor. Ko je bre došao, nisam mogao da verujem šta čujem, kako mogao da dođe i da je odvede za Bor? Ama kaže, čovek ovde plakao nad njom, ljubio je, ubi se čovek od plakanja. Na prepoznavanju kaže: „jeste to je moja žena“, preuzeo telo i odvezao – ispričao je Boris I.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.