POHOTNA MILICA I SESTRA NUDILE OŽENJENOM ČOVEKU SE*S U TROJE, PA GA PREBILE! Detalji SKANDALA u srpskom gradu
Obećale su mu da će mu ispuniti sve seksualne želje pod uslovom da imaju seks u trojku, Foto: AP

neverovatno

POHOTNA MILICA I SESTRA NUDILE OŽENJENOM ČOVEKU SE*S U TROJE, PA GA PREBILE! Detalji SKANDALA u srpskom gradu

Incident se dogodio u dvorištu Srednje tehničke škole u Prokuplju

Objavljeno: 08:55h

Devojke iz Prokuplja su spopale muškarca da bi ga što pre uzbudile, dok su iz mraka istrčala njihova braća i otela mu novac i mobilni

Smislile kako da dođu do para! Sestre S. K. (16) i Milica K. (24) iz Prokuplja ugovorile su seks sa oženjenim muškarcem, a onda su na scenu stupila njihova braća E. K. (16) i Brendi K. (22), koji su švalera pretukli i oteli mu novac i mobilni telefon.

Incident se dogodio u dvorištu Srednje tehničke škole u Prokuplju, a policija je posle toga privela devojke i njihovu braću. Milica i sestra su upoznale muškarca, koji im se poverio da je oženjen, ali da je raspoložen za avanturu. One su mu ponudile seks u zamenu za neki poklon, ali su unapred skovale plan da ga opljačkaju.

Obećale su mu da će mu ispuniti sve seksualne želje pod uslovom da imaju seks u trojku! Bukvalno su ga mamile i rekle „da rade sve radnje“. On je odmah pristao, jer su obe privlačne. Predlagao im je hotelsku sobu, ali su one tražile da odu u skroviti deo školskog dvorišta. Dogovor je pao, a on je zauzvrat morao da im da novac ili neku dragocenost kao poklon – navodi naš izvor i dodaje da je švaleru ubrzo posle toga sve preselo.

Devojke su spopale muškarca da bi ga što pre uzbudile, dok su iz mraka istrčala braća. Oni su uplašenog muškarca pitali šta radi s njihovim sestrama, govoreći: „Kako te nije sramota?“ Posle toga su počeli da mu prete, jer je jedna od devojaka maloletna. Pitali su ga da li njegova žena zna šta radi. Posle psihičke torture, sestre su nasrnule na njega. Udarale su ga po glavi i telu, a kad je pao, braća su počela da ga šutiraju! Utvrđeno je da su Milica i njena sestra od nesuđenog ljubavnika uzele novac i mobilni telefon. Posle incidenta su svi zajedno pobegli.Sumnja se da su novac podelili. Mobilni je uzela Milica, kod koje je i pronađen – rekao je naš izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.