MRTVE SINOVE SAM SLIKALA ZA USPOMENU! Jauk majke čija su se deca utopila u jezeru PARA DUŠU
Foto: Printscreen Youtube

Tragedija

MRTVE SINOVE SAM SLIKALA ZA USPOMENU! Jauk majke čija su se deca utopila u jezeru PARA DUŠU

Dragana M., majka dečaka, za Kurir kaže da je sa suprugom i decom juče došla na plažu da se rashlade.

Objavljeno:

Dečaci od pet i sedam godina potonuli dok su se kupali kod Lazarevca, lekari se sat vremena borili za njihov život, ali, nažalost, obojica su preminula.

Rođena braća Danijel M. (5) i Dragiša M. (7) udavila su se juče po podne na jezeru Očaga u Šopićima kod Lazarevca, i to naočigled svojih roditelja i drugih kupača.

Tragedija se dogodila oko tri sata, a mališani su posle izvlačenja iz vode davali znake života i lekari su više od sat vremena pokušavali da ih spasu, ali, nažalost, obojica su izdahnula. Kako se saznaje, braća su na jezero u Šopićima došla sa svojim roditeljima i mlađom sestrom, a sa njima u društvu bili su i prijatelji roditelja sa svojom decom. Oni su došli na plažu sat vremena pre tragedije.

Dragana M., majka dečaka, za Kurir kaže da je sa suprugom i decom juče došla na plažu da se rashlade.

“Prvi put smo bili tamo, moji sinovi nisu znali da plivaju. Bila sam blizu njih, gledala malu, a oni su bili u vodi do kolena. Možda je 10 minuta prošlo kada sam primetila da ih nema, počela sam da kukam i dozivam pomoć i govorim svima da su mi se sinovi udavili. Ljudi su mi pritekli u pomoć i tražili ih. Izvukli su moja zlata. Ležali su onako mali, jedan pored drugog”, priča uplakana majka.

Ona tvrdi da spasioci nisu odmah ušli u vodu, već da su ih prvo tražili po obali, misleći da su se izgubili na plaži.

“Šta ću sad da radim jadna ja, ostala mi je samo moja malena. Otišla su mi oba sina, valjda je sudbina bila da se tako nešto desi”, priča Dragana i dodaje: “Nisam mogla da gledam kad su oživljavali decu. Nemam nijednu njihovu sliku, samo su me pustili da ih mrtve slikam, da imam barem jednu sliku za uspomenu”, govori očajna majka dok drži telefon sa slikom dečaka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.