MAJKA DEČAKA KOJI SU SE UTOPILI KOD LAZAREVCA IZNELA TEŠKE OPTUŽBE: Da li je realno da se ovo desilo?!
Foto: Printscreen/youtube

užas

MAJKA DEČAKA KOJI SU SE UTOPILI KOD LAZAREVCA IZNELA TEŠKE OPTUŽBE: Da li je realno da se ovo desilo?!

"Spasioci su skočili za mojom decom tek posle sat vremena", izjavila je majka maloletnih dečaka, koji su se udavili danas u jezeru Očaga kod Lazarevca.

Objavljeno:

Kako kaže, mališani su se igrali u plitkom delu jezera i nisu znali da plivaju.

Ranije danas tela dečaka od šest i sedam godina izvučena su iz jezera kod Lazarevca. Oni su preminula nakon pokušaja reaminacije, koja je trajala više od sat vremena, ali nije uspela, pa je proglašena smrt dečaka.

Dečaci su se kupali u jezeru i u jednom trenutku nestali su ispod površine vode. Roditelji, koji su bili u plićaku sa bebom, alarmirali su spasioce.

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

Jezero Očaga

Mališani su pronađeni i izvučeni iz jezera 15 minuta pošto su nestali.

Svi napori lekara da ožive braću, nažalost, nisu imali efekta.

Na jezeru je trenutno u toku uviđaj, a policajci i nadležni tužilac obavili su razgovore kako se roditeljima nastradalih dečaka, tako i sa spasiocima.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, oni ne dozvoljavaju ulazak ni mnogobrojnim novinarima, ali ni građanima koji su došli kako bi se osvežili.

Na jezeru Očaga gde su se danas utopila rođena braća, dogodila se još jedna tragedija 2013. godine. Za vreme koncerta Miroslava Ilića koji se održavao u ovom delu Lazarevca, 34-godišnji muškarac je obučen skočio u jezero kako bi došao do svog omiljenog pevača, ali ga je voda brzo progutala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.