RADNIK IZ KLADOVA NESTAO, PRONAĐENE NJEGOVE STVARI: Policija ga traži, sumnja se da je mrtav
Foto: Filip Plavčić

loše vesti

RADNIK IZ KLADOVA NESTAO, PRONAĐENE NJEGOVE STVARI: Policija ga traži, sumnja se da je mrtav

Na ovoj plaži prošlog juna stradao je i Saša Korbovljanović (47) iz Kladova, kada je rešio da se pre polaska kući, još jednom okupa

Objavljeno:

Pripadnici Žandarmerije tragaju za telom B. M. (43) iz Kladova, radnikom "Đerdap usluga", za koga se sumnja da se utopio noćas na plaži.

Njegove stvari pronašli su na obali prijatelji, a kako jutros nije došao kući, alarmirali su policiju.

Policija je, s obzirom da je kladovska plaža puna, megafonom zamolila kupače da izađu iz vode i sačekaju da Žandarmerija i Granična policija pročešlja Dunav. Trenutno telo ovog čoveka nadležni traže sonarom.

Iako veliki broj građana leti odlazi na plaže na rekama u okruženju, gotovo ni na jednoj nema spasilaca, čak ni kada su u pitanju uređene plaže. Nažalost, uređenih je znatno manje nego ranijih godina, a kao jedna od reprezentativnijih je ova u Kladovu, smeštena u centru ove dunavske varoši.

Međutim, iako je ovo kupalište najuređenije u regionu i ima kabine za presvlačenje, sanitarni čvor i druge pogodnosti i redovno se održava i čisti, ono zvanično nema status plaže

Na ovoj plaži prošlog juna stradao je i Saša Korbovljanović (47) iz Kladova, kada je rešio da se pre polaska kući, još jednom okupa. Nažalost, Dunav ga je "povukao" i nesrećni čovek je nestao u njegovim dubinama. Nakon toga lokalna samouprava je postavila tablu da se kupači na ovoj plaži kupaju na sopstvenu odgovornost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.