OVO JE PRVI PUT! Identifikovana grupa huligana koja je divljala ispred Prajd info centra!
Foto: facebook.com/Zorica Marković

otkriveno

OVO JE PRVI PUT! Identifikovana grupa huligana koja je divljala ispred Prajd info centra!

U dopisu, MUP dalje ističe da je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu ocenio da nema elemenata krivičnog dela

Objavljeno:

Policija je u julu utvrdila identitet osoba koje su krajem februara šutirale vrata Prajd info centra i preduzela mere za njihovo procesuiranje, saopštio je danas Zaštitnik građana i dodao da je to prvi put, nakon 11 napada na Centar da su počinioci identifikovani.

Zaštitnik građana navodi u saopštenju da su u julu iz MUP-a dobili dopis da je identifikovana grupa koja je nogama udarala po ulaznim vratima Prajd info centra u Beogradu, među kojima su jedna punoletna osoba i nekoliko maloletnih.

Posted by Zorica Marković on Петак, 21. август 2020.

U dopisu, MUP dalje ističe da je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu ocenio da nema elemenata krivičnog dela, da je protiv punoletne osobe koja je učestvovala u napadu pokrenut prekršajni postupak a da je maloletnim licima izrečena mera upozorenja.

MUP je o preduzetim merama obavestio Gradski centar za socijalni rad Beograd - Odeljenja Zvezdara i Grocka zbog preduzimanja mera iz njihove nadležnosti u vezi sa maloletnicima koji su učestvovali u napadu.

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.