UŽASAN UDES SE DESIO KOD LOZNICE! Sudarili se teretni voz i automobil, IMA POVREĐENIH
Hitna pomoć / Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

PRIPADNICI MUP NA TERENU

UŽASAN UDES SE DESIO KOD LOZNICE! Sudarili se teretni voz i automobil, IMA POVREĐENIH

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, a prevoznik, "Srbija Kargo" a.d. u saopštenju tvrdi da je do sudara došlo nepažnjom vozača drumskog vozila

Objavljeno:

Na deonici pruge Ruma - Brasina, između Brasine i Loznice, na putnom prelazu "Viskoza", došlo je do sudara automobila i teretnog voza "Srbija Kargo" a.d, kada je lakše povređena ženska osoba sa mesta suvozača.

Na lice mesta izašli su pripadnici MUP-a i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, a prevoznik, "Srbija Kargo" a.d. u saopštenju tvrdi da je do sudara došlo nepažnjom vozača drumskog vozila.

Dodaje da je povređena žena kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu u Loznici.

Prelaz na kojem je došlo do sudara obezbeđen je vertikalnom drumskom signalizacijom, (Andrejin krst i znak Stop), navodi se u saopštenju i dodaje da teretna kompozicija teretnog voza je u svom sastavu imala 19 vagona tovarenih koksom i saobraćala je iz Lukvca, Federacija BiH za Radinac.

"Srbija Kargo" a.d. i "Infrastriktura železnice Srbije" a.d. apelovale su na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.