Svedočio Vazura: Šta je funkcioner Partizana kazao o napadu na njegovo obezbeđenje?
Foto: Zorana Jevtić

incident o kom je brujala zemlja

Svedočio Vazura: Šta je funkcioner Partizana kazao o napadu na njegovo obezbeđenje?

Funkcioner FK Partizan Miloš Vazura svedočio je danas na suđenju navijačima "crno belih" Veljku Belivuku i Darku Ristiću optuženim za prebijanje njegovog obezbeđenja 28. aprila ispred prostorija kluba.
Objavljeno:

Vazura je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu rekao da nije video ko je od njih udario pripadnika njegovog obezbeđenja Božu Kumburovića, jer je pričao sa Aleksandrom Stankovićem, takođe navijačem Partizana koji je sa njima bio na parkingu kluba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Opisujući svoje sećanje na incident, Vazura je ispričao da je izašavši iz kola prišao da se pozdravi sa Belivukom, Ristićem i Stankovićem, s tim što su se on i Stanković odvojili par koraka sa strane.

"Pričali smo o dve struje u klubu i problemima koje Partizan ima. U jednom trenutku sam video da se nešto dešava, a onda Božu kako leži na zemlji i ja sam pobegao ka prostorijama kluba, što se vidi na snimku (bezbednosne kamere)", ispričao je funkcioner FK Partizan.

Strah i trepet Juga: Ovo su Partizanovi navijači koji su prebili Vazurino obezbeđenje! (FOTO)

Odgovarajući na pitanje sudije, Vazura je rekao da nije čuo o čemu su pričali Belivuk i Ristić sa Kumburovićem jer je razgovarao sa Stankovićem.

Nakon Vazure svedočio je njegov vozač Vladimir Moravčević koji takođe nije video ko je udario Božu Kumburovića.Moravčević je ispričao da je Vazura izašao iz kola na parkingu i rekao njemu i Kumburoviću da ostanu unutra.

Međutim Kumburović je, kako je naveo Vazurin vozač, izašao da se pozdravi sa Belivukom jer ga zna od ranije, dok je on parkirao auto.

"Kada sam izašao iz kola video sam Božu kako lezi na zemlji i krenuo ka njemu, ali mi je prišao Stanković i rekao 'uđi u kola, ne mešaj se", naveo je svedok.

Na današnjem sudenju pregledan je i video snimak incidenta od 28. aprila, na osnovu kojeg su nekoliko dana kasnije uhapšeni optuženi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.