NIKOLA JE U BEOGRADU NESTAO JOŠ PRE 8 DANA! Krenuo je da se nađe sa sestrom, od tad ga nema!
Nikola Mitić, Foto: Nestali Srbija

TRAŽI SE

NIKOLA JE U BEOGRADU NESTAO JOŠ PRE 8 DANA! Krenuo je da se nađe sa sestrom, od tad ga nema!

Porodica ne zna šta se desilo

Objavljeno:

"Od Nikole nažalost ni traga ni glasa. Policijska istraga je u toku ali mi nemamo ama baš nikakve nove informacije", kaže za "Blic" Marija, sestra Nikole Mitića koji je u Beogradu nestao 10. avgusta.

Misterija nestanka Beograđanina Nikole Mitića traje već osam dana, od 10. avgusta kada je krenuo da se nađe sa sestrom ali se na tom sastanku nije pojavio. Šta se dogodilo sa Nikolom, do danas je nepoznanica za njegove bližnje.

Kako kažu, do sada nisu dobijali nikakve informacije koje bi ih doveli do Nikole, tako da je potraga još uvek u toku.

- Nemam bukvalno nikakve dodatne informacije niti imamo ideju sta je moglo da se dogodi... - rekla nam je zabrinuta Marija. Nikolin telefon bio je dostupan sve do 17 časova tog dana.

I iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdili su za "Blic" da policija preduzima sve neophodne mere kako bi se Mitić pronašao.

- Obaveštavamo vas da su Ministarstvu unutrašnjih poslova prijavljeni slučajevi nestanka navedenih lica i za njima su raspisane potrage. Policija preduzima sve mere i radnje u cilju njihovog pronalaska - rečeno nam je u policiji.

Apeli za pomoć u pronalaženju Nikole Mitića njegovi prijatelji i dalje naširoko objavljuju na društvenim mrežama. Kako je navedeno, Nila je u trenutku nestanka imao teget šorc, tamnu majicu kratkih rukava i bele patike. Visok je 180 centimetara, ima 90 kilograma, smđu kosu i plave oči.

Ukoliko imate bilo kakvih informacija o njemu, porodica moli da obavestite policiju.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.