Potresni oproštaj školskih drugara od Dragane koja je TRAGIČNO POGINULA cepa dušu: Svi je se sećamo pored...
Dragana, Foto: printscreen/Facebook

TUGA DO NEBA

Potresni oproštaj školskih drugara od Dragane koja je TRAGIČNO POGINULA cepa dušu: Svi je se sećamo pored...

Dragana je poginula u stravičnom udesu

Objavljeno:

U spomen na stradalu Draganu njeni drugari iz Mašinske škole “Nikola Tesla” na Fejsbuku su objavili emotivan video klip, koji su zajednički snimili po završetku srednje škole, deleći sreću i radost.

Novostima” su dostavili i pismo u kojem opisuju kakva je zapravo osoba bila, a koje prenosimo u celosti:

Dragana je uvek bila jedna od omiljenih osoba u našem odeljenju, i važila je za osobu koja je bila puna energije i svakim danom je donosila odlično raspoloženje.

Od malih nogu je volela svet računara i video igrica, znala bi po celu noć sediti i igrati igrice bez prestanka jer je to za nju predstavljalo nešto posebno. Kroz srednju školu se to i primetilo, najviše je bila zainteresovana za programiranje i modeliranje i to joj je uvek išlo od ruke. Zamišljala je kako postaje programer i radi za velike kompanije. U toku četvrtog razreda srednje škole završila je onlajn privatnu IT akademiju, i to vrlo uspešno. Oko upisa na fakultet je razmišljala dugo i nije uspela da odluči da li će upisatu softversko inžinjerstvo ili mašinski fakultet pa je pričekala septembarski rok da donese pravu odluku, na svu žalost za nju tog roka nema ali mi se nadamo da će postati to što želi negde i nekad na nekom boljem mjestu u neko lepše vreme.

Poslednjih par meseci zaposlila se u teslićkoj firmi “Antena mont”, gde je radila u programu “Solid Works”. Bila je učesnik raznih školskih takmičenja u oblasti modeliranja.

U svoje slobodno vreme redovno je odlazila u teretanu i bavila se sportom.

Uživala je dok pravi hranu i to joj nikad nije bilo teško.

Volela je slušati “Nirvanu”, to je gledala nekim posebnim očima i slušala baš onako sa posebnim osećanjima. Svi se sećamo trenutka pored Magične fotane u Barseloni kada je na sav glas rekla kako se čuje njena omiljena pesma od Nirvane “Smels like teen spirit”. Nažalost, mnogi trenuci sad svima prolaze kroz glavu i nikom od nas nije lako da prihvatimo sve ovo, ali valjda je to život.

Volela je život i uvek ga je sa zadovoljstvom živela, ali kažu ljudi da najbolji uvek prvi odlaze pa verujemo da je tako moralo biti.

Poslednji pozdrav od njenog razreda, svi vjerujemo da ćemo se sresti ponovo u nekim novim i lepšim školskim klupama.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.