STRAVIČNI DETALJI UBISTVA KERAMIČARA U BEOGRADU: Milorad se žestoko borio sa ubicom, ovako je to izgledalo
Ubihen keramičar, Foto: printscreen

UŽAS

STRAVIČNI DETALJI UBISTVA KERAMIČARA U BEOGRADU: Milorad se žestoko borio sa ubicom, ovako je to izgledalo

Milorada Radenkovića (49) juče ujutru pronašao prijatelj mrtvog sa žicomobmotanom oko vrata u stanu u zgradi u beogradskom naselju Rupčine

Objavljeno: 23:22h

Milorad Radenković (49), keramičar iz Beograda, pronađen je mrtav u svom stanu u Ulici Ratka Resanovića u naselju Rupčine, a sumnja se da je zadavljen žicom na spavanju. Kako saznajemo, telo Radenkovića pronašao je juče ujutru njegov prijatelj.

Jeziva scena

- Miloradov drug je oko sedam časova došao kod njega kako bi zajedno išli na posao. Pretpostavlja se da se neko u toku noći ušunjao u zgradu i popeo na treći sprat, gde je Radenković živeo, i tu ga napao i zadavio žicom koja je nađena obmotana oko njegovog vrata. Na osnovu jezivih povreda koje su pronađene na njegovom telu, zaključujemo da se borio i pokušavao da se spase, ali nije uspeo - kaže izvor i dodaje:-

l Ispred zgrade u kojoj je Radenković ubijen juče je bio parkiran i njegov „mercedes“, koji su inspektori oduzeli, pa ga je „Parking servis“ odvezao. Osim toga, forenzičari su iz stana izneli više kesa.

Prijatelj je ušao u stan i zatekao njegovo telo na podu. Nesrećni čovek bio je šokiran jezivom scenom, ali je uspeo da se pribere i odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Uviđaj na mestu zločina trajao je osam sati. Zasad se pretpostavlja da je Milorad davao novac pod kamatu i da ga je ubio neko od dužnika, ali se ne isključuje mogućnost i da je motiv nešto drugo - objašnjava izvor.

Inače, u zgradi, koja deluje napušteno, Milorad je živeo neko vreme. - U objekat se uselilo nekoliko porodica, koje su same uvele struju. Verovatno je on kupio stan, a nagađa se da je investitor odustao od dalje gradnje, pa je zgrada ostala tako nedovršena - priča izvor.

Ubijeni keramičar Milorad Radenković ima ćerku i suprugu, koje žive u Beču.

MAJSTOR UGRAĐIVAO PLOČICE

Ubijeni Milorad Radenković bio je keramičar koji je često na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavljivao svoje majstorske radove - kupatila, kuhinje, stepeništa, cele stanove koje bi odradio u pločicama. Sudeći po njegovim objavama, bio je veoma angažovan. Naime, pored kuće na Hrvatskom primorju, koju je izdavao, tako je pre tri godine izdavao i stan u Beogradu.

1 / 3 Foto: kurir printskrin

Spisak dužnika

- Ovo nisu čista posla! Niko se ne ubija na ovakav način za neku sitnicu. Brutalno je zadavljen na spavanju, što je očigledno i neka poruka ubice. Priča se po kraju da on daje pare pod kamatu i da se bavi zelenašenjem.

Dugačak je spisak njegovih dužnika, možda neko nije mogao da isplati rate na vreme, nije izdržao pritisak i odlučio je da ga ubije. Mada ko zna šta tu sve može da bude motiv. U stan su mu često dolazili muškarci. Ni sa kim u ulici se nije družio, samo se javljao u prolazu. Uvek je bio lepo obučen i videlo se da ima novca. Žena i ćerka mu žive u Austriji, a da li su se rastali ili ih je samo sklonio, to niko ne zna - kažu komšije u ovom naselju.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.