2 ŽENE I 2 DEVOJČICE IZ NIŠA OBIJALE STANOVE, POKRALE MILIONE I NAKIT! Pale su na vrlo bizaran način
Policija / Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

NEVEROVATNO

2 ŽENE I 2 DEVOJČICE IZ NIŠA OBIJALE STANOVE, POKRALE MILIONE I NAKIT! Pale su na vrlo bizaran način

Pretresom kuće u kojoj su njih četiri neprijavljeno boravile u Staroj Pazovi, policija je pronašla četiri ručna sata i veću količinu zlatnog nakita

Objavljeno:

Policija je u Nišu uhapsila dve žene i dve devojčice stare 14 i 15 godina zbog sumnje da su provalile u četiri stana u tom gradu iz kojih su ukrali oko devet miliona dinara i veću količinu nakita, saopšteno je danas.

Uhapšene su A.Đ. (23) i D.J. (35) koje su osumnjičene da su sa maloletnicama tokom avgusta polomile brave na ulaznim vratima četiri stana iz kojih su ukrali novac i nakit. Osumnjičene su da su provalile u još jedan stan u Nišu, iz kog ništa nisu uzele, kao i da su pokušale da provale u još dva stana.

Pretresom kuće u kojoj su njih četiri neprijavljeno boravile u Staroj Pazovi, policija je pronašla četiri ručna sata i veću količinu zlatnog nakita.

Policija je u kući zatekla M.N. kod koga je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje droga.

Osumnjičenima A.Đ, D.J. i M.N. je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivične prijave, biće privedeni nadležnim tužilaštvima.

Maloletnice su, uz krivičnu prijavu, privedene Višem javnom tužilaštvu u Nišu na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u tom gradu odredio pritvor do 30 dana.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.