Dragomir (54) brutalno šipkom isprebijao komšinicu (63) Radmilu: Sin ga sprečio da je ne ubije
Policija, Foto: Dragana Udovičić

monstrum

Dragomir (54) brutalno šipkom isprebijao komšinicu (63) Radmilu: Sin ga sprečio da je ne ubije

Žena je zadobila teške telesne povrede opasne po život

Objavljeno:

Županijsko državno tužilaštvo u Puli podiglo je optužnicu protiv 54-godišnjeg Dragomira V. Iz Medulina, koji se tereti da je krajem februara u tom mestu pokušao da ubije komšinicu 63-godišnju Radmilu U. J. iz Zagreba.

Incident se dogodio u Ulici Katikulić u Medulinu, a povod za sukob bio je višegodišnji spor oko prilaznog puta, javlja Glas Istre.

U optužnici stoji da je Dragomir V. udarao Radmilu U. J. metalnom šipkom po glavi i telu sve dok ga nisu sprečili njen sin i suprug, kao i sin osumnjičenog. Žena je zadobila teške telesne povrede opasne po život, a tragedija je izbegnuta upravo zbog intervencije članova porodice i pravovremenog pružanja medicinske pomoći.

Istraga se vodila i zbog navodnih pretnji koje je ranije toga dana Dragomir V. navodno uputio Radmili U. J, njenom suprugu i sinu. Ali je tužilaštvo po tom pitanju obustavilo istragu.

Optužno veće Županijskog suda je na predlog tužilaštva produžilo pritvor Dragomiru V.zbog opasnosti da bi na slobodi mogao ponovo da počini kazneno delo.

(Espreso.co.rs/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.