Ispovest žene kojoj je komšija upucao psa: Švrća je poleteo ka njemu da se igra, a on...(UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: privatna arhiva

ona i njeni ljubimci su na meti

Ispovest žene kojoj je komšija upucao psa: Švrća je poleteo ka njemu da se igra, a on...(UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Sigurna sam da je došao da ubije sva moja četiri psa, jer je potrošio sve metke - priča za Espreso A.S.
Objavljeno: 23:13h

Srbiju je potresao slučaj iz Mladenovca kada je komšija (82) ušao u dvorište A.S. i upucao joj psa. Razgovarali smo sa njom i saznali još šokantnih detalja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nikog nije bilo kući, srećom - priča nam potresena žena, koja dodaje da sa pomenutim komšijom nikad nije imala direktan kontakt. No, kako je čula da on truje pse u okolini, ali i da ih gađa iz vazdušne puške, nije puštala svoje ljubimce, kojih je imala 4, iz dvorišta.

- Njegova žena me je pitala preko ograde, onako zajedljivo, i to neki dan pre ovog zločina, zašto ih ne pustim - priča utučena žena, koja se plaši za svoju bezbednost.

foto: privatna arhiva

- Ušao je, a Švrća (pas koji je ubijen) je verovatno hteo da se igra sa njim, pa je poleteo ka ogradi boksa, kada mu je sasuo 2 metka u glavu. Ostali psi su se sigurno uplašili, i srećom sklonili u kućice. Sigurna sam da je došao da ubije sva moja četiri psa, jer je potrošio sve metke - priča za Espreso A.S.

Ostali psi se, kako su joj ispričale komšije, posle pucnja više nisu čuli. Istraumirani, i u strahu, sačekali su policiju, a potom i vlasnicu u svojim kućicama.

foto: privatna arhiva

Ne zna tačno zašto je na meti komšija, ali pretpostavlja da je zato što je plac koji je kupila pre par godina njima koristio za parking, da pale đubre i slično. Od kad je došla slali su joj i građevinsku inspekciju, kojoj je pokazala sve dozvole, ali i komunalnu policiju:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.