ČUMETOV BRATANAC IZMISLIO DA JE UPUCAN NA PUMPI U SURČINU? Zakucao se u drvo, pa policiji prijavio atentat!
Podnešena krivična prijava za lažno prijavljivanje protiv Nemanje Buhe, Foto: Printscreen/Facebook

LAŽNI ATENTAT!

ČUMETOV BRATANAC IZMISLIO DA JE UPUCAN NA PUMPI U SURČINU? Zakucao se u drvo, pa policiji prijavio atentat!

Nemanja Buha (31) posvađao se sa ženom, automobilom udario u drvo, a onda prijavio da je "muškarac sa fantomkom u njega pucao iz sačmare". Treće osnovno tužilaštvo podnelo prijavu za lažno prijavljivanje

Objavljeno:

Nemanja Buha (31), bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, digao je juče policiju na noge jer je prijavio da je u Surčinu na njega pucao nepoznati napadač maskiran fantomkom. Posle velike drame ispostavilo se da nije bilo nikakvog napadača i da je Buha povređen u lakšoj saobraćajki. Zbog toga je Treće osnovno tužilaštvo protiv Nemanje podnelo krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje.

Upleo se

Nemanja prvo policiji prijavio da je na njega neko pucao, a onda medijima tvrdio da nije bilo pucnjave, da je samo doživeo saobraćajku

"Pucnjava" kod pumpe

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, u nedelju ujutro policiji je prijavljeno da se kod benzinske stanice u Vojvođanskoj ulici u Surčinu dogodila pucnjava i da ima povređenih.

- Na mesto "obračuna" upućeno je više patrola i ubrzo je na oko kilometar od benzinske stanice zatečen Nemanja Buha u svom 'audiju'. On je imao povredu glave, a sa njim u vozilu je bila njegova supruga Nikoleta (25), koja nije bila povređena, ali jeste bila u šoku - rekao je sagovornik Informera.

Nemanja je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Policijskim inspektorima on je navodno ispričao da je napadač sa fantomkom iznenada prišao njegovom 'audiju', koji je bio parkiran na pumpi, i zapucao iz sačmare.

foto: Printscreen/Facebook

- Nemanja je rekao da je odmah dao gas i počeo da beži. Tom prilikom je zakačio aparat za točenje goriva, a kilometar dalje se zakucao u drvo. Napadač se onda, prema Buhinoj priči, mirno pešice udaljio sa mesta pucnjave. Policija je tragala za njim sve dok se nije ispostavilo da nikakav napadač nije postojao. Ispostavilo se da se Nemanja posvađao sa ženom, da je ona izašla iz kola, a on je dao gas i zakucao se u drvo - kaže naš sagovornik.

S druge strane, Nemanja Buha je, nakon što je policiji prijavio napad, medijima rekao da niko na njega nije pucao, da je samo imao manju saobraćajku u kojoj mu je oštećen automobil.

- Slomljen mi je branik i pukla je šoferšajbna. Udario sam glavu i imam čvorugu. Mojoj ženi na sreću nije ništa, ali se ipak potresla. Nema govora o tome da je neko pucao na mene - tvrdio je medijima Nemanja Buha, stariji sin Ljubišinog brata Novaka.

Reporteri Informera su od Surčinaca koji žive u blizini mesta incidenta saznali da je uviđaj trajao skoro tri sata i da je bilo mnogo policajaca.

Uhapšena dvojica mladića?

- Nisam videla nikog povređenog, ali je bila i hitna pomoć. Neka devojka šetala se nervozno levo-desno i držala se za glavu. Sve je bilo jako čudno. Dvojica mladića u bermudama imala su lisice na rukama, policajci su ih stavili licem na haube automobila i tako su sve vreme stajali - ispričala je vlasnica kuće u blizini koje je zatečen Buhin "audi".

Na kraju se ispostavilo da je sve bila farsa i da je jedini koji je "popio" prijavu Nemanja Buha.

Podsetimo, Ljubiša Buha Čume je bio nekadašnji šef "surčinskog klana" i uspešno je izbegao više pokušaja ubistava. Nakon što je 2003. godine ubijen premijer Zoran Đinđić, Buha je postao prvi srpski svedok saradnik.

Buhu je 2011. godine tužila bivša supruga Ivana Buha Tulović jer ju je navodno pretukao. Međutim, ubrzo je Ivana povukla optužbe i navela da se sama povredila kad joj je pala tuš-kabina na glavu! Ipak, ona je u oktobru 2014. podnela novu prijavu protiv Ljubiše zbog pretnji dvojici članova njenog obezbeđenja. Potom ga je 2015. prijavila i zbog novog napada, a zatim i da joj je poklonio ukradeni 'ferari'. Čume je zbog svega toga proveo četiri godine i osam meseci u zatvoru. Na slobodu je izašao u julu prošle godine, a od tada se nekoliko puta žalio da mu je život ugrožen i da neko pokušava da ga ubije.

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.