NEMANJA BUHA: Nije tačno da sam upucan, evo šta je bilo! Supruga je potresena, ali smo dobro
Po dolasku policije u Surčin, u Vojvođansku ulicu, gde se sve odigralo, u automobilu su zatečeni Buha i njegova supruga, Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

REŠENA MISTERIJA

NEMANJA BUHA: Nije tačno da sam upucan, evo šta je bilo! Supruga je potresena, ali smo dobro

Nemanja Buha za Kurir kaže da je doživeo saobraćajnu nesreću i da su i on i supruga, koja je bila sa njim u kolima, dobro

Objavljeno:

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je bratanac Ljubiše Buhe Čumeta, Nemanja Čume, povređen, tj.upucan, on se oglasio za Kurir i demantovao navode da je bilo ko pucao na njega, već da je u pitanju saobraćajka.

Nemanja Buha za Kurir kaže da je doživeo saobraćajnu nesreću i da su i on i supruga, koja je bila sa njim u kolima, dobro.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

- Sleteo sam sa puta i udario, slomljen mi je branik i pukla je šoferšajbna. Udario sam glavu i imam čvorugu, a suprugi na svu sreću nije ništa, ali se potresla. Rečeno mi je da odem u Urgentni centar, a kasnije sam se vratio kući. Nema govora o tome da je neko pucao na mene. Dobro smo, ali mi je automobil oštećen - rekao je Buha za list.

Po dolasku policije u Surčin, u Vojvođansku ulicu, gde se sve odigralo, u automobilu su zatečeni Buha i njegova supruga.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.