ZLOČIN U ŠKOLSKOM DVORIŠTU KOD BOGATIĆA! Aleksandar (19) NASMRT pretukao muškarca, DECA VIDELA UBISTVO!
Deca videla ubistvo, Foto: Tanjug

UŽAS

ZLOČIN U ŠKOLSKOM DVORIŠTU KOD BOGATIĆA! Aleksandar (19) NASMRT pretukao muškarca, DECA VIDELA UBISTVO!

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu, a obdukcija će pokazati da je po Ostoju M. bio smrtonosan udarac koji mu je zadao mladić iz Crne Bare

Objavljeno:

Aleksandru I. (19) iz Crne Bare kod Bogatića određen je pritvor zbog sumnje da je 27. jula naneo teške telesne povrede Ostoji M. (46) iz Sovljaka, koji je posle pet dana preminuo u bolnici u Beogradu.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Šapcu, a obdukcija će pokazati da je po Ostoju M. bio smrtonosan udarac koji mu je zadao mladić iz Crne Bare.

Kobne večeri u Sovljaku, u dvorištu osnovne škole okupila su se deca, ne samo iz tog već i iz susednih sela. Ostoja M. je navodno primetio da se Aleksandar I. neprimereno ponaša i upozorio ga je da dete “ostavi na miru”. To se, po svemu sudeći, nije svidelo Aleksandru I. pa je pesnicom udario Ostoju M. u glavu. Stariji muškarac je pao na leđa i zadobio teške povrede glave. Nekoliko minuta je ležao, bez svesti, a kada je pokušao da ustane ponovo je pao. Ekipa Hitne pomoći prevezla ga je u šabačku bolnicu, odakle je iste noći, zbog težine povreda prebačen u Beograd, gde je pet dana kasnije preminuo.

Nesrećni Ostoja M. je juče sahranjen u selu u kome je živeo, a meštani su, uprkos tome što je od tog kobnog udarca, prošlo nedelju dana, još uznemireni.

- Sve to su gledala deca. Vrištala su! Ostoju su deca volela i strahovala su da li će preživeti. A sada će im ostati trauma jer ga je jedan nasilnik bukvalno ubio pred njihovim očima. Stradao je braneći dete - pričaju meštani Sovljaka.

Ostaja M. je živeo sam u selu posle smrti roditelja. Sesta je udata, ali sa svojom porodicom ne živi u ovom mačvanskom selu. Više nije radio nego što je radio, imao je kuću i imanje.

- Ostoja jeste voleo malo da popije, ali nikada nije bio nasilan prema deci. Obožavao ih je! I deca su volela njega, zabavljao ih je smešnim pričama - navode naši sagovornici.

Meštani Sovljaka poznaju i osumnjičenog Aleksandra I. iz Crne Bare, udaljene oko pet kilometar od njihovog mesta i za njega nemaju baš reči hvale.

- Osion je, svojeglav. Voli da komanduje i baš nije osoba sa kakvom želite da se vaše dete druži. Sada će odgovarti zbog te svoje bahatosti, ali ne koliko bi trebalo - kažu naši sagovornici i dodaju da se “nadaju da će bar ova tragedija uticati na decu i biti velika škola za sve njih, kako ne bi trebalo da se ponašaju”.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.