DAJ MI, MAJKO, DRUGI ŽIVOT DA PROŽIVIM: Goran je pre vešanja u hotelu ostavljao POTRESNE PORUKE NA FEJSBUKU
Goran pre samoubistva ostavljao potresne poruke na Fejsbuku, Foto: Facebook

JEZIVI DETALJI

DAJ MI, MAJKO, DRUGI ŽIVOT DA PROŽIVIM: Goran je pre vešanja u hotelu ostavljao POTRESNE PORUKE NA FEJSBUKU

Nesrećni Goran poslao je verenicu da mu donese nešto iz auta, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe

Objavljeno: 05.08.2020. 10:11h
  • 1

Goran S. (39) iz Negosavlja kod Medveđe obesio se u ponedeljak uveče u sobi jednog hotela na periferiji Leskovca, u kojem je bio sa verenicom.

Nesrećni Goran poslao je verenicu da mu donese nešto iz auta, a zatim je presudio sebi u tuš-kabini hotelske sobe, samo nekoliko dana pre zakazanog svadbenog veselja.

Goranovi rođaci i prijatelji su u šoku i niko od njih ne može ni da nasluti zašto je on sebi oduzeo život.

Radnik hotela ispričao nam je da se Goran prijavio na recepciji sa svojom ličnom kartom i ušao je u sobu sa devojkom:

“Šta se među njima dešavalo, mi to zaista ne znamo. Ovo je prvi put da se takva tragedija dogodila kod nas, što je uznemirilo sve osoblje. Došla je policija, kao i hitna pomoć, koja je konstatovala smrt. Kasnije su telo muškarca preuzeli njegovi roditelji. Sve se odvijalo u tišini kako zbog celokupne situacije ne bismo dodatno uznemirili goste.”

Prema jednoj verziji, Goran je u hotel došao sa svojom verenicom posle nekakve porodične svađe. U jednom trenutku je poslao devojku do automobila, koji je bio parkiran ispred hotela, da mu donese neke stvari, a kada se ona vratila u sobu, zatekla je stravičan prizor.

On je, inače, godinama živeo u Beogradu, a u rodno Negosavlje vratio se zbog organizovanja svadbe. Na dan tragedije je sa svojim roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu, gde je buduća snajka od njegovih roditelja dobila na poklon zlatan nakit.

Bili skladan par

Meštani Negoslavlja s nevericom su prokomentarisali tragediju, jer, kako kažu, ništa na nju nije ukazivalo.

“U selu su proveli nekoliko dana, bili su veseli i zaista nemamo odgovor na pitanje zbog čega je Goran odlučio da se ubije. Imao je sve u životu, bio je vredan i pošten momak, uspešan u poslu. Konačno je odlučio da se oženi i da stvori svoju porodicu. Sa devojkom se lepo slagao i bili su skladan par”, pričaju u Goranovom selu i dodaju:

“Šta se to desilo, niko ne može da vam kaže, pa ni njegovi najbliži, jer se baš ni na šta nije žalio. U utorak je trebalo da bude na poslu, a sobu u hotelu je iznajmio kako bi se odmorio pred put u Beograd.”

Radio na restauraciji crkava, bio religiozan

Na Fejsbuk profilu pokojnog momka, sudeći po nekoliko postavljenih fotografija, Goran je radio na restauraciji crkava. Njegovi omiljeni citati, koje je okačio na svojoj stranici, ukazuju na to da je bio religiozan: “Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovog sveta, već čuvaj svoj mir i živi sa Bogom, neka ide kako ide…” U sledećoj poruci se, ipak, nazire i malo tuge: “Daj mi, majko, drugi život da proživim ja…”, a zatim je napisao i repliku iz filma “Terminator”: “Nema sudbine osim one koju sami stvorimo…”

Ukleto selo

Pre malo više od godinu dana, u februaru 2019. godine meštane ovog sela zadesila je nezapamćena tragedija, kada je dvanaestogodišnji dečak izvršio samoubistvo u porodičnoj kući tako što je očevim pištoljem pucao sebi u usta. Dečak je ostavio i oproštajno pismo. Meštani Negosavlja su u potpunom šoku posle ovih tragedija.

(Espreso.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media