OVO JE GORAN KOJI SE UBIO U LESKOVCU: Poslao je verenicu do kola, i obesio se u hotelskoj sobi
Foto: Facebook

STRAŠNO!

OVO JE GORAN KOJI SE UBIO U LESKOVCU: Poslao je verenicu do kola, i obesio se u hotelskoj sobi

Nesrećni mladić je u rodnom selu proveo nekoliko dana, a na dan tragedije je sa svojim roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu gde je buduća snajka od njegovih roditelja dobila na poklon zlatni nakit

Objavljeno:

Kasno sinoć je u sobi jednog leskovačkog motela pronađeno telo tridesetdevetogodišnjeg muškarca, i pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo vešanjem.

U pitanju je Goran S, rodom iz sela Negosavlje u opštini Medveđa, ali se pre nekoliko godina odselio u Beograd gde je živeo i radio. U rodni kraj je došao na odmor sa devojkom sa kojom je planirao venčanje.

Nezvanično saznajemo da ga je ona i pronašla u kupatilu hotela, ali su lekari Hitne pomoći, kada su stigli na lice mesta, mogli samo da konstatuju smrt.

Goran je, navodno, poslao svoju devojku do automobila, koji je bio parkiran ispred hotela, da mu donese neke stvari, a kada se ona vratila u sobu zatekla je stravičan prizor.

Njihovi planovi da kada sledećeg puta dođu u Goranov radni kraj, u jednom od restorana u Medveđi, zvanično proslave veridbu okončani su odlukom nesrećnog mladića da sebi oduzme život.

Motivi za tragičnu odluku nisu poznati niti u Goranovom rodnom kraju mogu da ih naslute. Opisuju ga kao vrednog, poštenog i veselog mladića i ističu da baš ništa nije ukazivalo na to da bi on uopšte mogao i da pomisli da sebi oduzme život.

Nesrećni mladić je u rodnom selu proveo nekoliko dana, a na dan tragedije je sa svojim roditeljima i verenicom boravio u Leskovcu gde je buduća snajka od njegovih roditelja dobila na poklon zlatni nakit.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.