NEZAPAMĆEN SLUČAJ U SRBIJI: Napio se, rešio da se ženi, pa prebio OCA, DEDU I BRATA jer nisu hteli da idu po mladu!
Nezapamćen slučaj, Foto: Profimedia, Google Earth, Dragan Kadić

VEROVALI ILI NE

NEZAPAMĆEN SLUČAJ U SRBIJI: Napio se, rešio da se ženi, pa prebio OCA, DEDU I BRATA jer nisu hteli da idu po mladu!

Alkotestiranjem kod osumnjičenog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu

Objavljeno: 10:08h

Pripadnici MUP-a u Vranju uhapsili su u utorak A.N. (19) koji se sumnjiči da je u svojoj porodičnoj kući, nakon kraće rasprave, fizički napao svog oca, a potom je u dvorištu drvenim predmetom udario dedu i brata, nanevši im povrede.

Kako navode iz OJT, A.Z. (40) iz sela Pavlovac, prijavio je svog sina A.N. (19), da je prethodnog dana, oko 23,15 časova, po povratku u porodičnu kuću, u alkolisanom stanju, rekao da hoće da se ženi i da idu po mladu.

Prema toj izjavi, otac je odgovorio da će to sutra da učine, te je osumnjičeni udario svog oca pesnicama u predelu glave, navode iz OJT.

- Nakon toga u dvorištu porodične kuće došli su A.N. (59), deda osumnjičenog, i maloletni A.N. (14), te ih je osumnjičeni gađao kamenom i drvenom drškom metle udarivši dedu u predelu glave, od čega je oštećeni zadobio razderotnnu na glavi, dok je oštećeni maloletni A.N. zadobio povrede u vidu razderotina u predelu glave i predelu prsta leve šake.

Alkotestiranjem kod osumnjičenog je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu - stoji u saopštenju OJT u Vranju.

Prema osumnjičenom izrečene su obe hitne mere, naloženo je zadržavanje i da se sačine službene beleške o obaveštenju primljenom od građana od svih svedoka, i da se podnese krivična prijava zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

(Espreso.co.rs / Okradio.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.