ON JE SLIKAO DECU I DEVOJKE PO NOVOM SADU: Uhvatio ga je jedan čovek, a kada je video slike, sledio se! (FOTO)
Čovek je prijavljen policiji, Foto: Facebook printscreen/Violeta Kovačević

nelegalno fotografisanje

ON JE SLIKAO DECU I DEVOJKE PO NOVOM SADU: Uhvatio ga je jedan čovek, a kada je video slike, sledio se! (FOTO)

Možda sam sebe uvalio u probleme sa mojom današnjom odlukom...ali kad sam video na kapiji fotografije sa policijom...mislim da nisam pogrešio...sve te devojke ...devojčice..su nečija deca...

Objavljeno: 17:58h

Sedamdesetogodišnji Novosađanin uhapšen je u ponedeljak jer je na Štrandu bez dozvole fotografisao mlađe žene.

Kako nezvanično saznaje 021, posetioci plaže su prijavili ovog muškarca obezbeđenju Štranda jer im je bilo sumnjivo što fotografiše uglavnom mlađe ženske osobe, nakon čega je zadržan do dolaska policije.

Nakon što je pregledom fotoaparata ustanovljeno da na njemu ima veći broj fotografija mlađih žena, od kojih su neke bile majke sa decom, aparat je zaplenjen i o svemu je obavešten tužilac.

Protiv ovog muškarca je, prema saznanjima 021.rs, pokrenuta krivična prijava zbog neovlašćenog fotografisanja.

Tim povodom se oglasila i žena koja je podelila status čoveka što je prijavio izgrednika.

"Danas sam bio na štrandu...sa porodicom...opušteno... Dok ovaj čovek nije stao pored mene...i dok nisam video šta radi...Ima mali Cannon foto aparat... sa odličnim optičkim zumom...i slika devojke" pisalo je u početku objave.

Dalje je opisivao kako se vrzmao i slikao po Štrandu navodeći da on tamo ima kabinu. "E sad...taj čovek poseduje kabinu na Štrandu...danas je napravio oko 300 fotografija nečije dece...u najgorim mogućim položajima...sad se zapitajte koliko ima fotografija od početka sezone..."

Na kraju objave, taj čovek je napisao: "Možda sam sebe uvalio u probleme sa mojom današnjom odlukom...ali kad sam video na kapiji fotografije sa policijom...mislim da nisam pogrešio...sve te devojke ...devojčice..su nečija deca..."

foto: Facebook printscreen/Violeta Kovačević

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.