OVO O KNELETU JOŠ NIKO NIJE ZNAO! Imao je prijavu za SILOVANJE, malo posle toga su ga UBILI KAO PSA!
Aleksandar Knežević Knele, Foto: Stefan Jokić

LEGENDE DEVEDESETIH

OVO O KNELETU JOŠ NIKO NIJE ZNAO! Imao je prijavu za SILOVANJE, malo posle toga su ga UBILI KAO PSA!

Knežević je ubijen u hotelu Hajat 28. oktobra 1992. godine

Objavljeno:

Aleksandar Knežević je rođen u Beogradu, 27. aprila 1971. godine. Prvo je dete Vladanke i Dušana Kneževića, mlađi brat mu se zove Marko. Otac je poznatiji po nadimku Buca Al Kapone. U gradu su ga znali kao jakog čoveka, koji je vešto igrao oko granica zakona. Početkom devedesetih je radio na Jugopetrolovoj pumpi, „zlatnom rudniku" tog doba, čvorištu komunikacija, šema, dogovora kojima se obezbeđivao finansijski pristojan život u ratnim i inflatornim godinama tadašnjeg smaka beogradskog sveta.

Na jedinstvenom blogu posvećenom Kneletu, neimenovani autor je objavi mnoge detalje iz života ovog žestokog momka, koji je ubijen u hotelu Hajat 28. oktobra 1992. godine.

Tamo je do detalja opisan život kojim je živeo mladi Knele, a objavljeno je i u kojim je sve tučama učestvovao.

Naime, navedeno je da se u jednom trenutku svog života, nakon što su napadi na njega postali česti, on preselio u tada luksuzni hotel Hajat. Živeo je u apartmanu 331, na trećem spratu. Često je tamo sedeo sa drugovima i zabavljao se maltretirajući ostale goste.

Tokom njegovog kratkog i burnog života, Knežević nije osuđen ni za jedno krivično delo. Navodno postoji nekoliko prijava protiv njega, među njima i jedna za silovanje.

Još o Kneletu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.