UMRO DRAGAN VUČETIĆ: Odnela ga je korona, ceo SRPSKI GRAD JE U SUZAMA
Dragan Vučetić, Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

UMRO DRAGAN VUČETIĆ: Odnela ga je korona, ceo SRPSKI GRAD JE U SUZAMA

Poznat kao druželjubiv čovek koji je znao da sasluša prijatelje i poslovne partnere.

Objavljeno:

Od posledica infekcije korona virusom u 60. godini života preminuo je Dragan Vučetić, diplomirani ekonomista, vlasnik firme „Atol“ doo, član UO Unije Čačak 2000, član Skupštine Unije i član Skupštine Opšteg udruženja preduzetnika.

Rođen je u Čačaku 1960. godine, školovao se u rodnom mestu, a Ekonomski fakultet završio je u Beogradu. Pre trideset godina osnovao je agenciju „Atol“. „Atol“ je firma koja se bavi računovodstvenim i knjigovostvenim uslugama i finansijskim konsaltingom. Uža specijalnost mu je bila porezi i poresko savetovanje.

Dragan Vučetić je u udruženjima duži niz godina, i na njegovu inicijativu osnovana je Strukovna sekcija za računovodstvo u okviru udruženja Unija Čačak 2000. U poslu visoki profesionalac, spreman da pomogne u rešavanju najkomplikovanijih finansijskih problema. Poznat kao druželjubiv čovek koji je znao da sasluša prijatelje i poslovne partnere. U poslu i privatnom životu zračio je vaspitanjem, iskrenošću i poverenjem.

Bio je odbornik u Skupštini grada Čačka i u dva mandata predsednik Skupštinskog saveta za budžet i finansije. Poslednji put u skupštinskim klupama bio je kao odbornik Demokratske stranke u periodu od 2012. do 2016. godine.

U mladosti se uspešno bavio fudbalom nastupajući za čačanske klubove Borac i Autoprevoz, lučansku Mladost i Takovo iz Gornjeg Milanovca.

Za sobom je ostavio suprugu, troje dece i dvoje uničadi.

Sahrana će se obaviti danas, u utorak 28-og jula u 14h na čačanskom groblju.

(Espreso.co.rs / Ozonpress.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.