PAKAO NA ULICAMA SRBIJE! Muškarac poginuo u sudaru automobila i kamiona, juče u blizini stradao motociklista (27)
Policija / Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

TUGA

PAKAO NA ULICAMA SRBIJE! Muškarac poginuo u sudaru automobila i kamiona, juče u blizini stradao motociklista (27)

Nesreća se dogodila tako što je mladić koji je vozio motor udario u džip, koji je dolazio iz suprotnog pravca i prevrnuvši se nastradao na licu mesta

Objavljeno:

Tridesetosmogodišnji M.G. preminuo je u prokupačkoj opštoj bolnici od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, koja se danas popodne oko 17:20 dogodila u prokupačkom selu Bresničić nadomak manastira Svetih Arhangela u Kondželju.

U ovoj nesreći učestvovala su dva putnička vozila i kamion.

Kako saznaju "Novosti", u trenutku udesa povređen je samo M.G. koji se nalazio u jednom od dva automobila. U njegovom izvlačenju učestvovali su vatrogasci, jer je vozilo bilo smrskano.

- Nakon što mu je ukazana pomoć na lice mesta, povređeni M.G. je sa teškim telesnim povredama primljen u bolnicu, ali je tokom dijagnostike povreda preminuo - potvrđeno je u prokupačkoj bolnici.

Inače, ovo je druga nesreća sa tragičnim posledicama u poslednja dva dana jer je juče popodne nedaleko od ovog puta nastradao L.K. (27) iz Prokuplja.

Nesreća se dogodila tako što je mladić koji je vozio motor udario u džip, koji je dolazio iz suprotnog pravca i prevrnuvši se nastradao na licu mesta.

Inače, na istom mestu pre nekoliko godina nastradala je trudnica, u sudaru dva automobila.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.