Čuli su se samo jecaji i kuknjava: DŽEJ UBIJENOM NIKOLI BOJOVIĆU NA GROBU ISPUNIO POSLEDNJU ŽELJU!
Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

Čuli su se samo jecaji i kuknjava: DŽEJ UBIJENOM NIKOLI BOJOVIĆU NA GROBU ISPUNIO POSLEDNJU ŽELJU!

Nikola Bojović jednom prilikom, možda i u šali, izjavio je da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu „Nedelja“

Objavljeno:

Nikola Bojović ubijen je 29. aprila 2013. godine u centru Beograda, u 7.05 sati, naočigled brojnih prolaznika, u Ulici carice Milice kod broja 11, kada je krenuo u pekaru.

Prema tvrdnjama tužilaštva, neposredni izvršilac ubistva je Saša Cvetanović, koji to negira, dok je Ratko Koljenšić optužen da mu je pokazao Bojovića.

Kao naručilac ovog ubistva optužuje se Slobodan Šaranović, iz osvete Luki Bojoviću, a on je navodno Cvetanoviću i Koljenšiću platio 30.000 evra da počine ovaj zločin.

Nikola Bojović jednom prilikom, možda i u šali, ubijeni je izjavio da bi voleo da mu na grobu Džej otpeva pesmu „Nedelja“.

Tako je i bilo. Tog sumornog dana na sahrani ovog mladića, njegov otac, Vuk Bojović, zamolio je poznatog pevača da ispuni poslednju želju njegovog sina.

I dok plač odjekuje grobljem, pevač izgovara sledeće reči: "Dragi moj druže, tvoja reč za mene je bila zapovest. Ljudi, ovo je mnogo teško, al ja to moram da uradim", rekao je pevač, jedva izgovarajući ove reči i otpočeo strofu najtužnije pesme. Svaka reč prisutne je pogađala pravo u srce, o čemu svedoče brojni uzdasi, kuknjava i plač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.