NESVAKIDAŠNJA DRAMA U LESKOVCU! Komunalna policija htela da piše kaznu, gosti se ZAKLJUČALI u kafanu!
Komunalna policija / Ilustarcija, Foto: Marina Lopičić

DRAMATIČNO

NESVAKIDAŠNJA DRAMA U LESKOVCU! Komunalna policija htela da piše kaznu, gosti se ZAKLJUČALI u kafanu!

Prekoračili radno vreme za puna 2 sata

Objavljeno:

Jedna kafana iz Leskovca najverovatnije će morati da plati drakonsku kaznu zbog nepoštovanja donetih epidemioloških mera i prekoračenja radnog vremena ovog vikenda, a protiv vlasnika ovog ugostiteljskog objekta biće pokrenut i krivični postupak zbog remećenja javnog reda i mira, potvrđeno je juGmedii.

Kako je kazao šef Odeljenja za inspekcijske poslove Saša Pešić, komunalni inspektor je u pratnji komunalne policije u petak uveče pokušao da napiše prijavu vlasniku ove kafane u 11 časova i 15 minuta jer je prekoračio radno vreme puna dva sata, ali su naišli na zaključana vrata u ovom ugostiteljskom objektu koji je u tom trenutku bio pun gostiju i iz koga se čula jaka muzika, pa je na kraju morala da interveniše i policija.

“Pošto nisu želeli da nas puste u objekat zvali smo policiju koja im je, kako nam je rečeno, na kraju napisala krivičnu prijavu za remećenje javnog reda i mira i ona je prosleđena opštinskom javnom tužiocu. Naša prijava je prosleđena Štabu za vanredne situacije grada Leskovca i oni će odrediti visinu kazne koju će vlasnik morati da plati zbog nepoštovanja donetih epidemioloških mera. Ta kazna sigurno neće biti mala”, kazao je Pešić.

Po njegovim rečima, ostali ugostiteljski objekti u gradu na Veternici za sada poštuju propisano radno vreme.

(Espreso.co.rs/Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.