Strah i trepet Juga: Ovo su Partizanovi navijači koji su prebili Vazurino obezbeđenje! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

imaju i lice

Strah i trepet Juga: Ovo su Partizanovi navijači koji su prebili Vazurino obezbeđenje! (FOTO)

Napadnuti pripadnici obezbeđenja generalnog direktora crno-belih odustali su od krivičnog gonjenju optuženih
Objavljeno: 12:50h

Slučaj koji je potresao srpsku, naročito sportsku javnost jeste prebijanje pripadnika obezbeđenja generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji su odlučili da neće krivično goniti, niti tražiti novčanu naknadu od optuženih za taj napad - Veljka Belivuka i Milana Rsitića zvanog Meda.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Božo Kumburović i Nebojša Petković, pripadnici obezbeđenja koji su napadnuti ispred stadiona Partizana 28.aprila, juče su svedočili povodom ovog slučaja u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Nije uopšte mutav: Ko je vođa navijača Partizana kome niko ne sme da pomene ime? (VIDEO)

foto: Zorana Jevtić

Tom prilikom je Kumburović kazao kako ne zna ko ga je udario, da se ne seća ničeg jer je posle prvog udarca bio u nesvesnom stanju. Petković je izjavio da se neće pridružiti krivičnom gonjenju, kao i "da mi je krivo što je on oštećen, a ne optuženi", uz opasku "treniram, pa sledeći put..."

Posle mučnih batina: Prebijeni član Vazurinog obezbeđenja prvi put u javnosti (VIDEO)

Ranije je jedan od pretučenih članova obezbeđenja, govorio o incidentu koji se dogodio ispred stadiona u Humskoj i za medije. Kumburović je tada ispričao da nije očekivao da će se dogoditi ono što se dogodilo, a da je jednog od napadača znao iz viđenja i da su se par puta videli u gradu i u tim prilikama su se javljali jedan drugome.

foto: Zorana Jevtić

Suđenje napadačima na Vazuru: Nismo hteli da ga bijemo! Telohranitelj je psovao mrtvu majku!

Belivuk je ranije priznao da je učestvovao u napadu ispred stadiona crno-belih krajem aprila i rekao da su prebili člana obezbeđenja Boža Kuburovića zato što je on opsovao majku.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.