ODALA GA TETOVAŽA! Miroljub silovao ženu i slomio joj vilicu, pa krenuo da pali šupe po selu, meštani šokirani
Policija / Ilustracija, Foto: Sonja Spasić

monstrum

ODALA GA TETOVAŽA! Miroljub silovao ženu i slomio joj vilicu, pa krenuo da pali šupe po selu, meštani šokirani

Žena je dozivala u pomoć, ali nije îmao ko da je čuje

Objavljeno:

Miroljub S. (26) iz sela Žitni Potok kod Prokuplja uhapšen je u šumi u kojoj se skrivao zbog sumnje da je silovao i pretukao ženu (43) u selu Mijajlice kod Bojnika, ukrao telefon iz automobila, a potom zapalio sedam šupa u svom rodnom mestu!

Prema nezvaničnim informacijama, Miroljub S, koji je navodno poznat pravosudnim organima jer je robijao zbog ubistva, na nesrećnu ženu je nasrnuo krajem prošle nedelje, kada je ona očitavala struju u selu Mijajlice.

Pratio je na biciklu, a kada je oko 10 sati ujutru završila posao, meštanka ju je ispratila do glavnog puta, kojim se uputila za selo Donji Sekicol. Do sela postoji prečica kroz šumu, a baš tu ju je napasnik, koji je vozio bicikl i pratio je, zaskočio s leđa i oborio u jarak - priča izvor Kurira i dodaje:

- Žena je dozivala u pomoć, ali nije îmao ko da je čuje. Napasnik ju je silovao i izudarao i navodno polomio vilicu. Kad je završio s maltretiranjem, pobegao je, a ona je uspela da dođe do susednog sela gde je pozvala policiju.

Kako kaže izvor, žena je uspela policajcima detaljno da opiše muškarca.

- Kazala je da je reč o mlađem čoveku, koji na ruci ima tetovažu na kojoj piše "Maja". Ona je medicinski zbrinuta i oporavlja se, a policija se dala u potragu za napasnikom - objasnio je nas izvor.

Miroljub S. nekoliko dana posle silovanja skrivao se po šumama izmedu sela Dragi Deo, Kruškar i Bogujevac.

- Meštani Žitnog Potoka za vikend su prijavili da im neko pali pomoćne objekte, ne znajući da je reč o njihovom komšiji, za kojim je policija već tragala zbog napada na ženu. Policijska potraga se intenzivirala, a kada je Miroljub uhapšen, ispostavilo se daje on palio kuće - kazao je sagovornik Kurira iz istrage.

Navodno, osumnjičeni je prošle nedelje bio u nadnici i brao višnje, pa se tu posvađao s roditeljima i krenuo biciklom da se vozi po okolini.

- Posle napada skrivao se po selima, a izlazio je samo da bi palio šupe - kazao je izvor.

Meštani Žitnog Potoka kažu da je cela porodica Miroljuba S. problematična.

- Priča se da je ležao u maloletničkom zatvoru zbog navodnog ubistva. Osim toga, brat mu je takođe ubio čoveka, a oca mu zovu Robija. Svi su često privođeni i meštani ih se plaše, mi smo najmirniji kad su oni u zatvoru - kažu meštani Žitnog Potoka.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.