JELENA JE ISKASAPILA BAKU U ZEMUNU: Ćerka srpskog političara posle godinu dana zatvora neprepoznatljiva!
Porodica savetuje da se brani istinom, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOKANTNO

JELENA JE ISKASAPILA BAKU U ZEMUNU: Ćerka srpskog političara posle godinu dana zatvora neprepoznatljiva!

Porodica joj savetuje da je najbolje da se brani istinom, a sud neka razreže koliko treba da razreže

Objavljeno:

Promenila lični opis! Jelena Špagović (26), ćerka bivšeg političara Saše Dujovića, koja je optužena za ubistvo devizne penzionerke Majde Garović (80) iz Zemuna, došla je u Palatu pravde skoro neprepoznatljiva, godinu dana posle hapšenja zbog brutalnog ubistva svoje komšinice!

Jelena Špagović se kaje što joj dete raste bez majke. Prima hormonsku terapiju zbog bolesti koju je imala ranije”, priča izvor blizak porodici

Dovedena je iz Centralnog zatvora u Beogradu, u pratnji dva zatvorska čuvara, u vidno drugačijem izdanju jer se ugojila, pustila kosu, nosi naočare i deluje izgubljeno. Na sebi je imala zeleni džemper i farmerke, a ka sudnici je išla bez reči, sa lisicama na rukama. Jelenin advokat Dušan Čkonjević izostao je zbog bolesti, a pripremno ročište je odloženo za septembar.

Kako saznajemo, Jelena je u teškom psihičkom stanju otkako je u pritvoru.

Jelena je svesna šta je učinila! U istrazi je priznala krivicu. Nije joj lako, ali mora da odgovara i sprema je na to. Sud je tu da sudi! Ona se kaje i nije joj svejedno, jer joj dete raste bez majke. Prima hormonsku terapiju zbog bolesti koju je imala ranije. Nije svejedno otići u sudnicu gde treba da joj sude i pritom da izgleda doterano - kaže naš izvor blizak porodici i dodaje da su svi bili izloženi velikom pritisku javnosti.

Mislim da je to učinila u afektu. Porodica joj savetuje da je najbolje da se brani istinom, a sud neka razreže koliko treba da razreže. Kada izađe, neka izađe kao neko ko je okajao svoje grehe. Njenoj porodici je žao žrtve i svega što se dogodilo - ističe naš sagovornik.

foto: Printscreen/Facebook

Zločin je otkriven 20. juna 2019. kada je u kontejneru vikend-naselja u Krčedinu pronađen ugljenisan trup starice. Majdin nestanak prijavljen je 16. juna, a tragovi su vodili do Jelene, koja je od starice pozajmila 2. 500 evra. Jelena se tereti da je posle svađe i tuče ubila Majdu, a zatim njeno telo iskasapila i tri dana ga držala u iznajmljenom stanu u Zemunu. Potom je spakovala njen leš u veći kofer, a onda u pomoć pozvala brata govoreći mu da iz stana treba da iznesu staru fotelju sa tragovima krvi, ali mu nije otkrila šta se dogodilo.

Automobilom je odvezla telo do Krčedina i spalila ga u kontejneru. Tragovi njenog DNK nađeni su na kontejneru i na drugim mestima. Jelena je radila kao medicinska sestra u jednoj privatnoj klinici u Novom Beogradu. Uhapšena je 6. jula 2019. godine, a za brutalno ubistvo joj preti od 10 do 40 godina robije.

Pati za svojim detetom

Jelena Špagović ima malo dete koje je posle zločina preuzeo njen suprug.

Obilaze je najčešće otac i tetka, dok joj je majka otišla u inostranstvo. Najviše joj nedostaje dete i jako pati za njim - tvrdi naš sagovornik.

( Espreso.co.rs / Alo.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.