OVO JE DO SADA NEVIĐENO, SRPSKI CARINICI SU SE SRUŠILI KADA SU VIDELI! Pogledajte šta su zaplenili! (FOTO)
Grumen kokaina težak 83,14 grama, Foto: Uprava carine

SPREČENO KRIJUMČARENJE

OVO JE DO SADA NEVIĐENO, SRPSKI CARINICI SU SE SRUŠILI KADA SU VIDELI! Pogledajte šta su zaplenili! (FOTO)

Droga je otkrivena kada je na red za redovnu izlaznu kontrolu došla naizgled obična opel korsa, belgijskih registarskih oznaka....

Objavljeno: 13.07.2020. 13:18h

Carinici su u saradnji sa policijom 13. jula 2020. godine na prelazu Gradina sprečili pokušaj jednog putnika da prokrijumčari više vrsta narkotika među kojima i kokain u kamenu koji se retko viđa.

Grumen kokaina težak 83,14 grama odlikuje se izvanrednom čistoćom (preko 90%), što potvrđuje i izjava putnika koji je rekao da je gram te droge u Belgiji plaćao 32 evra, dok carinici smatraju da je to niska cena za kokain takve čistoće.

foto: Uprava carine

Droga je otkrivena kada je na red za redovnu izlaznu kontrolu došla naizgled obična opel korsa, belgijskih registarskih oznaka.

Njom su iz Belgije ka Turskoj putovala dva 30-godišnjaka, inače belgijski državljani turske nacionalnosti.

foto: Uprava carine

Iako su izjavili da sa sobom ne nose ništa sem ličnih stvari, carinici su detaljnim pregledom automobila ustanovili da se u jednoj stranici gepeka, iza tapacirunga, nalaze skriveni narkotici.

foto: Uprava carine

Odgovornost za krijumčarenje pronađene droge preuzeo je vozač automobila koji je carinicima rekao da je krenuo na odmor i da su otkriveni narkotici namenjeni za lične potrebe.

foto: Uprava carine

Pored kokaina u kamenu, putnik koji je uhvaćen u pokušaju krijumčarenja, na odmor je poneo i nepunih 8 grama hašiša, kao i 6 grama marihuane.

foto: Uprava carine

Marihuana koju su carinici pronašli kod ovog putnika takođe spada u skuplje verzije ovog narkotika, jer je reč o AMG marihuani (udeo THC-a može biti i do 22%) čiji gram u Holandiji košta oko 10 evra.

foto: Uprava carine

( Espreso.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media