MIHAJLO MORA DA BUDE U ZATVORU DO SMRTI! Majka devojke koja je poginula u nesreći kod Kule očajna
Vozač automobila, Mihajlo Sabatoš, alkotestiran je odmah nakon nesreće i utvrđeno je da je automobilom upravljao u alkoholisanom stanju. Nalazi se u pritvoru a za krivično delo koje mu se stavlja na teret mogao bi da završi i na robiji dugoj 12 godina, Foto: Printscreen Facebook

TUGA

MIHAJLO MORA DA BUDE U ZATVORU DO SMRTI! Majka devojke koja je poginula u nesreći kod Kule očajna

Ovim rečima Dragana Šijan (40), majka tragično stradale Marije Fekete (17) i Milice Stajšić (14), kojoj se lekari bore za život, priča nakon stravične nesreće u Kuli

Objavljeno:

"Moram da pijem lekove jer nisam dobro i ne mogu da shvatim da moja Marija više neće doći. Počela sam i da krvarim na nervnoj bazi. A taj Mihajlo, koji je moju decu survao, mora da bude u zatvoru do smrti. Ja ću ga goniti preko suda koliko god bude trebalo jer nije smeo pijan da vozi moju decu..."

Ovim rečima Dragana Šijan (40), majka tragično stradale Marije Fekete (17) i Milice Stajšić (14), kojoj se lekari bore za život, priča nakon stravične nesreće u Kuli.

- Šta sam bogu zgrešila da me ovo snađe! Jedan muž mi se obesio, drugi je imao infarkt i umro. Sad sahranjujem ćerku, a druga mi je u komi. Gde ja nisam umrla, nego da i ovo doživim?! Kakva me ovo sudbina prati - ponavlja neutešna majka, čije su dve ćerke bile u automobilu smrti koji je u subotu uveče sleteo s kolovoza u Kuli i u smrt odveo još dve devojke, dok pokušavaju da spasu i jednog njihovog druga.

Vozač automobila, Mihajlo Sabatoš, alkotestiran je odmah nakon nesreće i utvrđeno je da je automobilom upravljao u alkoholisanom stanju. Nalazi se u pritvoru a za krivično delo koje mu se stavlja na teret mogao bi da završi i na robiji dugoj 12 godina.

- Rekle su mi da ih zove drugarica Tanja da prošetaju i pojedu sladoled tu u Kuli. Očuh im je dao 20 evra i otišle su lepo doterane. Do jutra se nisu vratile jer su sa društvom otišle u provod, a ne samo na sladoled i u šetnju kako su rekle. Mnogo žalim i Tanju jer su moje ćerke i ona bile nerazdvojne. I to je bila fina devojka iz dobre porodice. Videla sam je na prepoznavanju i nikada mi u životu nije bilo teže - ispričala je nesrećna žena koja je konstantno od nedelje pod dejstvom sedativa.

foto: Printscreen Facebook

Vozača, Sabadoša (23) proklinje i želi mu najveću moguću kaznu.

- Moram da pijem lekove jer nisam dobro i ne mogu da shvatim da moja Marija više neće doći. Počela sam i da krvarim na nervnoj bazi. A taj Mihajlo, koji je moju decu survao, mora da bude u zatvoru do smrti. Ja ću ga goniti preko suda koliko god bude trebalo jer nije smeo pijan da vozi moju decu - očajna je Dragana.

Njena mlađa ćerka Milica u udesu je zadobila povredu slezine i glave.

- Miličino stanje je i dalje teško, ali stabilno. Činimo sve da bude dobro i verujemo da hoće, a na konzilijumu smo se dogovorili da je bolje da do večeras ostane uspavana kako ne bi trpela ogromne bolove u vratu. Počinju da zaceljuju rane i biće lakše u nastavku oporavka - rekao je doktor iz Dečje bolnice neutešnoj majci

Porodica poginule Božidarke Đukić (23) iz Crvenke zanemela je od tuge jer je izlazak u provod sa dečkom koštao života. Božidarkini majka Rada i otac Dragan sada moraju da brinu o trogodišnjoj unuci jer je Božidarku otac deteta davno ostavio.

- Ovo nije smelo da joj se dogodi! Njena ćerka je imala pravo na mamu - jecajući priča Dragana Horvat, drugarica nesrećne Božidarke, kojoj je nameravala da kumuje.

Ona krivi Mihajla, koji ju je poveo u smrt, ali dodaje da je Božidarka bila srećna s njim.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.