TATJANA KOJA JE POGINULA KAO DA JE SLUTILA NESREĆU: Od reči koje je izgovorila ocu, ledi se krv u žilama!
U Opštini Kula danas je dan žalosti, Foto: Foto Facebook

TRAGEDIJA

TATJANA KOJA JE POGINULA KAO DA JE SLUTILA NESREĆU: Od reči koje je izgovorila ocu, ledi se krv u žilama!

Odlazeći iz doma Gudzevih, devojka rekla da joj je to možda poslednji provod

Objavljeno:

U Opštini Kula danas je dan žalosti zbog pogibije troje mladih. Porodice i prijatelji oprostiće se na grobljima u Kuli i Crvenki Marije F. (17), Božidarke Đ. (23) i Tatjane G. (15), koje su u nedelju oko 3,30 nastradale u saobraćajnoj nesreći na putu Ruski Krstur - Kula, vraćajući se sa žurke u diskoteci u Odžacima. Rodbina i poznanici sada mole Boga da prežive Milica S. (14) i Jovan V. (18), koji su posle udesa sa teškim povredama prebačeni na Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Marija će biti sahranjena u Kuli, iako smo želeli da bude pokopana u rodnom Sivcu, pored svog oca, koji se obesio kada je imala dve godine. Majka se kasnije udala i dobila Milicu, koja je živela sa bakom po ocu, a kad je on umro, prešla je da živi kod majke. Marija i Milica, sestre po majci, bile su nerazdvojne - rekla nam je Miličina tetka.

Božidarka će biti sahranjena u Crvenki, gde žive njeni roditelji i najstarija sestra. Druga sestra, koja je takođe udata, sa mužem živi i vodi firmu za održavanje stanova u Novom Sadu.

Ona je i odvela Božidarku da radi kod nje. Božidarka, koja je samohrana majka, sa ćerkicom od tri godine je stanovala sa svojom trećom rođenom sestrom, studentkinjom, u Novom Sadu. Došla je sa ćerkicom na nedelju dana kod roditelja u Crvenku, gde je po njih, u nedelju, trebalo da dođe sestra iz Novog Sada, koju je presrela strašna vest - kaže Božidarkina tetka, i kroz suze nam govori da majka nesrećne devojke od prekjuče ne prestaje da zapomaže.

Tatja je živela na salašu između Kule i Vrbasa sa roditeljima, bratom i sestrom, a pohađala je srednju školu u Crvenki. Njeni drugovi i drugarice iz odeljenja kažu da je bila dobar đak i odličan drugar. Otac Slavko, slomljen od bola, neprekidno govori kako je Tanja, ko zna zbog čega, kad je u subotu pošla od kuće, rekla da joj je to možda poslednji provod.

Marija, Tatjana i Milica često su zajedno posećivale diskoteke u okolini, a kobne večeri, otišle su na rođendansku žurku u Odžake, sa prijateljem Mihajlom Sabadošem (23), koji je na proslavu poveo i svoju devojku Božidarku i drugara Jovana. Jedino je Mihajlo, prošao sa lakšim povredama, a bio je za volanom "reno megana", sa 1,5 promila alkohola u krvi. Automobil, u kojem, kako se saznaje, niko nije bio vezan sigurnosnim pojasom, sleteo je sa puta i ugasio tri mlada života.

( Espreso.co.rs / Novosti.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.