NAKON JEZIVE TUČE U MARKETU U KRAGUJEVCU, DESILO SE OVO: Priča je dobila epilog, evo šta je presudno (VIDEO)
Tuča u Kragujevcu, Foto: Foto: FacebookPrintscreen/Dalibor Arsic

izašlo na videlo

NAKON JEZIVE TUČE U MARKETU U KRAGUJEVCU, DESILO SE OVO: Priča je dobila epilog, evo šta je presudno (VIDEO)

Potresna scena dogodila se Kragujevcu u jednom mega marketu

Objavljeno:

On se tereti da je, navodno u jednom marketu u Kragujevcu, napao radnika obezbeđenja koji je posumnjao da kod sebe ima robu koju nije platio, navodi se u saopštenju PU Kragujevac.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su D.T. (49) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Na snimku se najpre vidi kako čovek u marketu sa kesom u ruci želi da prođe, ali mu obezbeđenje ne dozvoljava. Došlo je do guranja, a potom čovek radnika obezbeđenja udara u lice.

Iz prodavnice u kojoj se desio incident, odgovoreno da je situacija o kojoj je reč nastala zbog pokušaja krađe i nasilničkog ponašanja.

- Osoba sa snimka je 30. juna, oko 20 časova, u Kragujevcu, pokušala da izvrši krivično delo krađe alkoholnog pića. Naše kolege iz obezbeđenja su najpre zamolile osobu da im preda proizvod i da mirno sačekaju dolazak policije. S obzirom na to da je osoba verbalno i fizički pretila kolegama iz obezbeđenja, oni su bili prinuđeni da tu osobu fizički zadrže do dolaska policije - naveli su.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.