Otmičari male Maše šokirali: Sve smo dogovorili sa njenom majkom, dali joj 1800 evra! (FOTO)
Foto: Fonet

o njima je govorila srbija

Otmičari male Maše šokirali: Sve smo dogovorili sa njenom majkom, dali joj 1800 evra! (FOTO)

Otmičar male Maše, Sebastijan Branšu izjavio je na suđenju da nije kidnapovao devojčicu, već da je imao dogovor sa roditeljima da je uzme na nekoliko dana!
Objavljeno: 12.07.2016. 09:00h
  • 3

Branšu je, naime, tvrdio da je sa Mašinim roditeljima Mirjanom i Damirom Prenkovićem imao dogovor da je pozajmi na sedam dana, kako bi je u Francuskoj podmetnuli na DNK analizu za utvrđivanje očinstva umesto unuke njegove supruge Aleksis Gorin Branšu. Sebastijan je čak rekao i da su majci pre “uzimanja” deteta na parkingu dali 1.800 evra.


Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Iznoseći odbranu na kraju suđenja optuženi za otmicu je ispričao da je njihov kućni prijatelj Odan preko sajta “Bejbi bum” kontaktirao sa Prenkovićima, a onda su sa njima oko “iznajmljivanja” Maše razgovarale Aleksis i njena ćerka Emelin. Sadržina tih poruka se, kaže, ne seća.

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

- Poslata nam je poruka da 13. marta dođemo u “Maksi” da se vidimo sa majkom. Tamo smo je našli i ona je mojoj supruzi rekla da je pratimo pokazujući rukom pravac. Napolju u ulici mi je dala znak da uzmem dete, a potom ga pustila. Gospođa Prenković je sama pala i izmislila povrede, jer da sam je gurnuo, jaja koja je nosila razbila bi se na drugom mestu - ispričao je otmičar.

Uhapšen Anastasijin dečko! Kostadin premlatio čuvara, pa završio u policiji! (FOTO)

Na pitanje zastupnika porodice Prenković zbog čega nisu poveli i majku u Francusku, ukoliko je već postojao dogovor, Sebastijan je kazao da je Mirjana imala probleme, jer se razvodila od muža, što je, kako je objasnio, napisala i na svom Fejsbuk profilu.

Presuda se očekuje u septembru, za kada su zakazane i završne reči.

(Espreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media