MOGRANTI OPLJAČKALI DEVOJKU USRED BEOGRADA! Ušla je u toalet, a onda je usledio haos! (FOTO)
Foto: Printscreen

uigrana akcija

MOGRANTI OPLJAČKALI DEVOJKU USRED BEOGRADA! Ušla je u toalet, a onda je usledio haos! (FOTO)

To što je opljačkan mladić dremao, a devojka otišla u toalet kafića, kradljivcima je bio idealan momenat za akciju

Objavljeno:

Neverovatna priča o otkrivanju jedne krađe usred centra Beograda, dogodila se na gotovo filmski način.

Sve se odigralo na Trgu Republike tokom zore ispred bašte jednog popularnog kafića.

Opljačkano je manje društvo, dva mladića i jedna devojka, dok su u bašti kafea oko četiri sata umorni, pospani i rasejani, čekali vreme za jutarnji prevoz. To su primetila dva migranta iz Avganistana prolazeći pored ugostiteljskog objekta i u roku od jednog minuta isplanirali i sproveli krađu.

To što je opljačkan mladić dremao, a devojka otišla u toalet kafića, kradljivcima je bio idealan momenat za akciju. Jedan migrant je ugasio svoju cigaretu, prišao Beograđaninu iz pomenutog društva koji je stajao pored stola, izvadio cigaru i zatražio upaljač, dok je drugi krenuo da kobajagi pređe ulicu. Videvši da ga niko ne gleda, vratio se sa puta i sa stola za kojim je dremao drugi Beograđanin, bez oklevanja ukrao torbicu. Mozak akcije se zahvalio momku od kog je dobio upaljač i ubrzanim korakom se uputio da pređe ulicu.

1 / 9 Foto: Printscreen

U ukradenoj torbici su bili novčanik, dokumenta, ključevi i ajfon.

Sledećeg dana devojka L.M. iz pomenutog društva, koja je u momentu krađe otišla u wc, sutradan se šetala Knez Mihajlovom sa drugaricom i prepoznala migrante koji su to jutro opljačkali njenog drugara. Počele su da prate azilante, što su oni, kako L.M. priča za naš portal, pogrešno protumačili.

- Prišli su nam i počeli da se nabacuju. Prihvatile smo priču kako bi saznale gde borave i prijavile policiji. Verovali ili ne, ali azilanti su se hvalili da kradu, a mi smo se pravile da nam je to prihvatljivo, kul. Toliko smo bile uzbuđene da se nismo setile da snimimo tu konverziju. Saznale smo gde žive i u policijsku stanicu odnele ovaj snimak i pribavljene informacije, ispričala je L.M.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.