STRAVIČNI DETALJI PUCNJAVE KOD SREMSKE MITROVICE: Posvađao se sa komšijom zbog parkinga, pa sasuo 3 metka u njega
Policija, ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Uživo sa novosadskih ulica

užas!

STRAVIČNI DETALJI PUCNJAVE KOD SREMSKE MITROVICE: Posvađao se sa komšijom zbog parkinga, pa sasuo 3 metka u njega

Kako kažu, Milovan S., koji je bio vidno pijan, tada se razbeseno i uz psovke i pretnje otišao do svoje kuće, koja je u blizini

Objavljeno:

Milovan S. (60) uhapšen je zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola u četvrtak u naselju Šašinci kod Sremske Mitrovice iz pištolja pucao i teško ranio Sinišu P. (36) zbog svađe oko parking mesta.

Kako se nezvanično saznaje, Siniša P. pogođen je sa više hitaca u stomak i nogu i hitno je prevezen u bolnicu, dok su policajci brzom reakcijom uspeli da savladaju napadača i oduzmu mu pištolj.

Nije se pomerio

- Sve se dogodilo u četvrtak oko 20.30 u Zmaj Jovinoj ulici. Navodno, Siniša P. je parkirao automobil na ulici, na mestu koje nije obeleženo kao privatni parking. Međutim, kada je stao, došao je Milovan S. i neprijatnim tonom mu rekao da smesta pomeri svoje vozilo odatle jer on tu parkira. Međutim, Siniša nije hteo da ga posluša i njih dvojica su se posvađala - ispričali su očevici.

Kako kažu, Milovan S., koji je bio vidno pijan, tada se razbeseno i uz psovke i pretnje otišao do svoje kuće, koja je u blizini.

- Niko nije ni slutio šta će se ubrzo dogoditi. Svi su mislili da je svađa gotova, da su se strasti smirile i da je Milovan jednostavno popustio i sklonio se. Međutim, on se nakon nekog vremena vratio naoružan pištoljem i kao pomahnitao počeo da puca u Sinišu. Ispalio je tri metka i pogodio ga u stomak i desnu butinu. On je pao, krv je počela da šiklja, jako smo se uplašili, mislili smo da ga je ubio - priča šokirani komšija i dodaje da su oni odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Policajci su oprezno prišli Milovanu jer su znali da je naoružan, ali i pod dejstvom alkohola. Uspeli su da ga savladaju i da mu stave lisice - kaže naš sagovornik.

Ilegalno oružje

Komšije kažu da su zaprepašćene scenom kojoj su prisustvovali. - Pa zar da ubije čoveka zbog parking mesta?! Verujem da je svemu kumovao alkohol, ali opet, nema opravdanja. Čuo sam da ranjeni ima teške povrede, mogao je da izgubi glavu bukvalno zbog gluposti. Doduše, i jeste svuda postalo tesno za parkiranje, a ljudi su nervozni i eto tragedije - kaže izvor. Kako saznajemo, osumnjičenom muškarcu na teret se stavlja krivično delo pokušaja ubistva, ali i ilegalno posedovanje oružja, jer za pištolj iz kog je pucao nije imao urednu dozvolu.

Sličan slučaj Ranjavanje u Beogradu Svađe vozača zbog parking mesta nisu retkost, a ovo, nažalost, nije prvi put da neko potegne oružje zbog toga. Ostao je zabeležen slučaj koji se desio pre sedam godina, kada je Branislav U. (53) ispred jednog kluba u Beogradu ranio Zorana M. (55), a kako su tada mediji izvestili, pucnjavi je prethodila svađa zbog parking mesta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.