Zločin kakav Srbija ne pamti: Devojčica (3) silovana pa ubijena pesnicama i kamenjem!
Foto: Shutterstock

Horor u Zaječaru

Zločin kakav Srbija ne pamti: Devojčica (3) silovana pa ubijena pesnicama i kamenjem!

Ovaj monstruozni zločin počinio je V. C. (28), koji je u policiji priznao delo
Objavljeno: 11:26h

Devojčica A. S. (3) iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana, pa ubijena pesnicama i kamenjem, nezvanično saznaju „Novosti“.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Ovaj monstruozni zločin počinio je V. C. (28), koji je u policiji priznao delo. Kako ovaj list saznaje, majka devojčice poslala je Anđelinu na rođendan u komšiluku, a Vladica se igrao sa decom. U jednom trenutku, njih dvoje su nestali. Majka je oko 21 sat primetila da deteta nema, posle čega je krenula potraga za devojčicom, jer su svedoci rekli kako su videli osumnjičenog i devojčicu kako idu ka autobuskoj stanici.

Nezvanično se saznaje da je napadač silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana. U povratku, nezvanično saznajemo, ujak devojčice sreo je Vladicu i upitao ga gde mu je sestričina, na šta mu je osumnjičeni odgovorio „Ne znam, ostavio sam je na autobuskoj stanici“. Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.