OČI U OČI S UBICOM: Ubijeni navijač došao na Senjak da se sastane s nekoliko muškaraca, a onda su ga izrešetali
Pronađeno oružje i čaure, Foto: Printscreen

POTRESNO

OČI U OČI S UBICOM: Ubijeni navijač došao na Senjak da se sastane s nekoliko muškaraca, a onda su ga izrešetali

Borivoje Simović (30) koji je sinoć likvidiran u kriminalnom obračunu na Senjaku, sa svojim napadačima se po svemu sudeći sastao pre nego što je došlo do vatrenog okršaja, te je mogućnost da je reč o šačekuši odmah isključena. Nakon što su u njega ispaljeni hici iz varenog oružja, privatnim automobilom je odvezen u Urgentni centar gde je preminuo.

Objavljeno:

Do vatrenog obračuna grupe mladića došlo je oko 23 sata u Ulici Vase Pelagića u beogradskom naselju Senjak.

Ubijeni Simović je, kako saznajemo, odranije je poznat policiji zbog napada na službeno lice, nedozvoljenog nošenja oružja i izazivanja opasnosti.

Ipak, motiv ovog kriminalnog obračuna zasad je nepoznat, a jedan od pravaca istrage svakako će se odnositi na kriminalnu i navijačku karijeru koju je Simović izgradio. Postoje indicije da je posredi obračun zbog narkotika, međutim naš izvor kaže da je prerano govoriti o tome sa sigurnošću.

Ono sto je sigurno u ovom trenutku, jeste da nije bila sačekuša i pucanje iz zasede. On je bio tamo sa nekim momcima i doslo je očigledno do nekih nesporazuma, a zbog čega utvrdiće se - kazao je "Blicov" izvor upoznat sa slučajem.

Nakon što je upucan, Simovića je jedan muškarac privatnim automobilom odvezao u Urgentni centar.

Policija je izašla na lice mesta i pronađeno je oružje i čaure. Takođe, uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera iz neposredne blizine, izvestio je "Pink".

Portal "Alo" preneo je da je nekoliko osoba privedeno, te da im je urađena parafinska rukavica kako bi se utvrdilo da li su učestvovali u ubistvu.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju motiva za ubistvo, a privremeno je oduzeto i nekoliko automobila.

( Espreso.co.rs / Blic.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.