OTKRIVENO DA LI JE U PITANJU UBISTVO ILI SAMOUBISTVO! Obdukcija doktorke Violete otkrila šokantne podatke!
Utvrđuju se detalji samoubistva doktorke Violete, Foto: Printscreen/Youtube

treba raščivijati

OTKRIVENO DA LI JE U PITANJU UBISTVO ILI SAMOUBISTVO! Obdukcija doktorke Violete otkrila šokantne podatke!

Inače, u javnosti se danima spekulisalo o tome kako je Violeta imala snage da sama sebi zabode nož u srce. Međutim, najverovatnije joj je pomoglo i to što je imala opširno znanje o anatomiji i tačno je znala kako sebi da zada koban ubod.

Objavljeno:

Obdukcija tela doktorke Violete S. A. (50), poznatog plastičnog hirurga, nedvosmisleno je pokazala da je ona 14. juna sama sebi presudila nožem u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda! Na grudima su joj otkrivene dve plitke rupe, koje su bile fatalne po nju.

Njen muž i sin, koji su u trenutku Violetinog samoubistva bili u stanu, u međuvremenu su saslušani na poligrafu, koji je pokazao da oni nemaju nikakve veze sa smrću poznate doktorke, koja je bila osnivač jedne privatne klinike za plastičnu hirurgiju.

Izvor iz istrage potvrdio je za Informer da je nakon završene obdukcije tela otklonjena svaka sumnja da je možda reč o ubistvu.

- Fizičke povrede u vidu nekoliko ubodnih plitkih rana u predelu grudi bile su smrtonosne i doprinele su veoma brzoj smrti - ističe se u nalazu veštaka.

Takođe, naložene su toksikološke analize, koje bi trebalo da pokažu da li je Violeta kobnog dana imala alkohol ili druge opijate u krvi.

- U međuvremenu, policija je saslušala Violetinog sina i muža. Oni su objasnili da je Violeta kobnog dana krišom ponela nož u kupatilo. Pošto dugo nije izašla, dozivali su je, ali se ona nije odazvala. Zato su provalili vrata i zatekli je mrtvu. Pored tela je bio krvavi nož. Sve su to rekli tokom poligrafskog ispitivanja, koje je pokazalo da su govorili istinu. Osim toga, na nožu i na Violetinom telu nije bilo tuđih bioloških tragova i ništa nije ukazivalo na to da je reč o zločinu - kazao je Informerov izvor.

Inače, u javnosti se danima spekulisalo o tome kako je Violeta imala snage da sama sebi zabode nož u srce. Međutim, najverovatnije joj je pomoglo i to što je imala opširno znanje o anatomiji i tačno je znala kako sebi da zada koban ubod.

Takođe, spekulisalo se i o motivima njenog samoubistva, ali nešto o tome možda znaju samo muž i sin. Ranije su Violetini prijatelji kazali za naš list da se ona poslednjih meseci promenila i da je, po svemu sudeći, krila od drugih šta ju je tištilo.

Kako podseća Informer, pacijenti Violetine bolnice za estetsku hirurgiju bile su mnoge poznate ličnosti, estradne zvezde i manekenke, jer je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i korekciju lica. Nezvanično, među Violetinim pacijentima bili su Seka Aleksić, Đani Trajković i njegova supruga, Goga Sekulić, Ana Kokić...

Impresivna biografija

Violeta je završila Medicinski fakultet u Beogradu, kao i specijalizaciju i master studije, posle čega je stekla zvanje doktora medicinskih nauka. Radila je najpre na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" i na VMA, a profesionalno iskustvo iz oblasti plastične hirurgije stekla je usavršavanjem u bolnicama u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Brazilu i SAD.

Ona je 2000. u centru Beograda otvorila Specijalnu bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih privatnih klinika te vrste u Srbiji. Bila je i pokretač inicijative da se rekonstrukcija dojki, nakon odstranjivanja, uvede u redovan onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama obolelim od raka u našoj zemlji.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.