KADA JE DOŠLO VREME  OZBILJNO SAM RAZMIŠLJALA O PSIHIJATRIJI: Pokojna doktorka Violeta je imala 1 želju!
Violeta Skorobać Ašanin, Foto: Printscreen/Youtube

neostvarena želja

KADA JE DOŠLO VREME OZBILJNO SAM RAZMIŠLJALA O PSIHIJATRIJI: Pokojna doktorka Violeta je imala 1 želju!

Njena smrt je potresla sve one koji su je poznavali

Objavljeno:

Violeta Skorobać Ašanin (50), doktorka plastične hirurgije koja je 14. juna nađena mrtva u svom stanu, verovatno nije digla ruku na sebe, smatraju poznati srpski kriminolozi i stručnjaci. Oni navode da su takva samoubistva retka i da je veoma čudno što se doktorka ubila nožem, a ne na primer žiletom.

Tragična smrt čuvene doktorke plastične hirurgije Violete Skorobać Ašanin, koja je bila omiljena i među srpskim džet setom, potresla je sve koji su je poznavali, a njena porodica, prijatelji i pacijenti sa nevericom su dočekali vest da je njihova omiljena doktorka podigla ruku na sebe.

Svetski poznata i nagrađivana dr Skorobać Ašanin u suzama je ostavila supruga i odraslog sina, kao i rodbine, prijatelje i njene saradnike.

Inače, u jednon od intervjua koji je dala pokojna doktorka Violeta otkrila je da je umalo postala psihijatar.

Kad je došlo vreme za izbor specijalizacije, ozbiljno sam razmišljala o psihijatriji. Iako se nikad nikad nisam pokajala što sam odabrala plastičnu hirurgiju, mislim da ni ta opcija ne bi bila pogrešna, shodno da sam individualac. Uživam u istraživanju čoveka i njegovih misli, a ta moja sklonost dolazi do izražaja prilikom razgovora sa pacijentima i izbora literature. Najveći mi je uspeh kada prodrem u skrivene želje žene i objedinim ih sa estetskim rezultatom. Obrt ženskog uma je neverovatan. Volim knjige, poput nove Sikret, koja je fenomenalna ili Pomiriti se sa sobom. Takve knjige me, zaista, opuštaju. Kad je reč o triler ili krimi romanima, nisam njihov obožavalac, radije na tu temu odgledam dobar film", izjavila je u jednom od brojnih intervjua Violeta Škorabić Ašanin.

Podsetimo, dr Violeta Skorobać Ašanin je prošle nedelje oko 12 sati rekla mužu i sinu da ide do kupatila, a kako dugo nije izlazila, njih dvojica su se zabrinuli i počeli da je dozivaju.

Inače, Violeta Ašanin bila je vlasnica estetske bolnice na Vračaru, bila je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, predsednica Udruženja estetskih plastičnih hirurga Srbije

Plastičnom hirurgijom se bavila 20 godina u privatnoj praksi, a usavršavala se na brojnim klinikama u insotranstvu

Bila je stručnjak za uvećanje grudi, estetske operacije lica, abdominalnu hirurgiju i oblikovanje tela

Završila je studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a bila je zaposlena na Institutu Dedinje i na VMA

Bila je pokretač inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomije uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.