MAJKA VOZAČA BMW-a JE ZNALA DA ĆE SE DESITI NEŠTO LOŠE! Predvidela je horor, nije PRESTAJALA DA KUKA
Saobraćajni udes kod Vlade Srbije, Foto: Ljiljana Stanišić, Printscreen Facebook

potresno

MAJKA VOZAČA BMW-a JE ZNALA DA ĆE SE DESITI NEŠTO LOŠE! Predvidela je horor, nije PRESTAJALA DA KUKA

Samo šest minuta pre nesreće sin Nikola ju je pozvao i rekao: ”Mama stavi kafu, ubrzo stižem”

Objavljeno:

Kobnog četvrtka prošle nedelje, u jezivoj nesreći kod Vlade Srbije u smrt su otišli Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (35), dok su teško povređeni njen suprug Rade Novitović i njihov sin Viktor (2).

Inače, ova porodica živela je u Višnjičkoj banji, ali su povremeno odlazili u Dobrače na posedak, gde inače žive Radetovi roditelji. Tog jutra kada se nesreća dogodila krenuli su iz Arilja ka Beogradu, jer je dvogodišnji Viktor imao zakazanu hiruršku intervenciju u Beogradu. U automobilu smrti našli su se Rade, koji je vozio automobil, njegova nevenčana supruga Jelena, njihov sin i Radetov sin iz prvog braka Nikola.

Radetova majka Mileva Novitović i kompletna porodica za tragičnu pogibiju saznali su na vestima tako što su prepoznali automobil trsteničkih registarskih tablica, a kasnije ih je pozvala bivša Radetova supruga Dragana i saopštila im strašne vesti.

- Samo da mi sin preživi, da se oporavi, da nam naš Viktor ne bude siroče - bolom skrhana rekla je Mileva Novitović.

Inače, kako su nakon tragedije pričali srodnici Novitovića, nesreća se predosećala u vazduhu. Mileva je kukajući pričala da je tog jutra predosetila, jer se njen unuk tri puta vraćao pred polazak na put, da se pozdravi sa bakom.

Sa druge strane, bivša Radetova supruga Dragana, koja živi u Beogradu, ispričala je za medije da je Radetov i Jelenin plan bio da pre bolnice svrate kod nje.

- Rade i ja smo se razveli, ali smo ostali prijatelji, pa je sa Jelenom redovno dolazio kod mene. Jednom mi je rekao da ću ja othraniti njihovog sina, kao da je nešto predosetio. Teško mi je, izgubila sam dete, ali znam da Rade nije namerno izazvao udes. Ako preživi, on će se ubiti, jer znam da je takav - kroz plač je rekla.

Samo šest minuta pre nesreće sin Nikola ju je pozvao i rekao: ”Mama stavi kafu, ubrzo stižem”. Sat kasnije na vestima videla je smrskani BMW.

Ko će brinuti o dvogodišnjem detetu koje je u istom trenu izgubilo majku i polubrata, a otac mu je teško povređen - odgovor na to niko nije imao. Za sada je, pričaju rođaci, najvažnije da preživi i bude dobro.

Kako su juče rekli iz Urgentnog centra i Tiršove klinike, gde se inače nalaze otac i sin, njihova zdravstvena stanja su nepromenjena u odnosu na prethodni dan. Dečak je zadobio povrede glave i ekstremiteta.

- Dvogodišnji dečak je stabilno i nalazi se na odeljenju intenzivne nege u Tiršovoj, dok je Rade Novitović u teškom nepromenjenom stanju i takođe se nalazi na odeljenju intenzivne nege u Urgentnom centru - rekla je služba za odnose sa medijima.

Rade je bio zaposlen kao profesionalni vozač. Svi u Dobračama pričaju da je izuzetno vešt za volanom. Kamionom je uzduž i popreko prekrstario Rusiju, Ukrajinu, Tursku u koje ga je vodio posao. Kažu i da je bio i dobar automehaničar i da je često sam popravljao kamion koji je ostajao u kvaru u bespućima Rusije.

- Znajući ga kao iskusnog vozača, a i s obzriom na njegovo vozačko iskustvo, teško nam je poverovati da je napravio kobnu grešku koja je dovela do udesa, kako se priča da je prošao kroz crveno svetlo na raskrsnici - prenosi Radovan Novitović, stric teško povređenog Radeta.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.